Beyler engelilik raporu alıcam ama bi kaç sorum var

Zangetsuu

80+
Reaksiyon skoru
39
SGK NIN VERMİŞ OLDUĞU ORANLAR BÖYLE BENİM DURUMUM DA ŞU DOSTLAR : AKCİHERDEN 5CM CİVARI ALINDI PLEVRA DA ALINDI EKSİZYONU DA AYNI ŞEKİLDE ÇIKARTILDI + OLARAK DİĞER CİHERİMDE PASİF KİST VAR VE TOPLAM 3 KERE AMELİYAT OLDUM AĞIR KALDIRAMIYORUM SOL TARAFIM BAYA ACIYOR BELLİ Bİ SEVİYEDE KONDİSYONUM ESKİYE GÖRE İYİ FAKAT HAYATIMI CİDDİ ORANDA ETKİLEDİ BU DURUM Bİ ÇOK ANLAMDA YANİ EĞİLİNCE BİLE NEFES NEFESE KALIYORUM BAZEN UNUTMADIYSAM DİYECEKLERİM BU KADAR ŞİMDİDEN YARDIMCI OLANLARA TEŞEKKÜRLER SİZCE BU DURUMDA % 40 ORAN ALABİLİRMİYİM.
1763313243009.webp

SGK NIN VERMİŞ OLDUĞU ORANLAR BÖYLE BENİM DURUMUM DA ŞU DOSTLAR : AKCİHERDEN 5CM CİVARI ALINDI PLEVRA DA ALINDI EKSİZYONU DA AYNI ŞEKİLDE ÇIKARTILDI + OLARAK DİĞER CİHERİMDE PASİF KİST VAR VE TOPLAM 3 KERE AMELİYAT OLDUM AĞIR KALDIRAMIYORUM SOL TARAFIM BAYA ACIYOR BELLİ Bİ SEVİYEDE KONDİSYONUM ESKİYE GÖRE İYİ FAKAT HAYATIMI CİDDİ ORANDA ETKİLEDİ BU DURUM Bİ ÇOK ANLAMDA YANİ EĞİLİNCE BİLE NEFES NEFESE KALIYORUM BAZEN UNUTMADIYSAM DİYECEKLERİM BU KADAR ŞİMDİDEN YARDIMCI OLANLARA TEŞEKKÜRLER SİZCE BU DURUMDA % 40 ORAN ALABİLİRMİYİM.Alıntıyı görüntüle
dostum net bilgim yok ama benim dede 92 zor aldı adam 10.yoğun bakımda 90 küsür yaşında 6 lı heyetten 3 4 defa geçince anca aldı ama 90 a kadar alması kolay die biliyorum ( mesela ayağı tutmayan yaşlıya bile cıkıyor o oran die biliyorum yani bizim burda öyle ) çünkü 90 üstüne ötv cart curt indirimi falan var ama 40 verirler tahminimce sen yine de doktorunla görüş onlar daha bilgilidir bu konuda. geçmiş olsun.

dostum net bilgim yok ama benim dede 92 zor aldı adam 10.yoğun bakımda 90 küsür yaşında 6 lı heyetten 3 4 defa geçince anca aldı ama 90 a kadar alması kolay die biliyorum ( mesela ayağı tutmayan yaşlıya bile cıkıyor o oran die biliyorum yani bizim burda öyle ) çünkü 90 üstüne ötv cart curt indirimi falan var ama 40 verirler tahminimce sen yine de doktorunla görüş onlar daha bilgilidir bu konuda. geçmiş olsun.
sgk oranlarına göre vermeleri gerek de belli olmuyo ya bilirsin merak ediom

bende bu yıl apandisit ameliyatı oldum adamlar bana 10 gün raporu zorla verdiler ( 10.gün yatandan zor kalkıyordum )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yanlış bilgi vermek istemem ben bildiklerimi dedim sadece.
anladım riesim çok teşekkürler sana da geçmiş olsuın saglık forumuna kimse bakmıyor galiba

Forum daha çok teknoloji üzerine konular olunca insanlar bu gibi konuları bilmiyor galiba geçmiş olsun hocam Allah yardım etsin
teşekkür ederim hocam umarım bilgisi olan birileri yardımcı olur ya heycanlandım biraz

ne kadar verirler heyete bağlı. ötv muafiyeti için halkımız engelli raporunun b*kunu çıkardığı için artık eskisi kadar kolay yüksek vermiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,021
Üyeler
184,873
Son üye
Ofluiso
Geri