🔥İndirim Delta GPS-750FB 750W 80+ Platinum GüÇ Kaynağı 2480TL (fiyat az daha düşmüş %2 kuponla 2430TL)

Burdaki güç kaynağı kutusu farklı. OPP koruması yok. Revizyon farkı var.
Revizyon farkı var zaten. Ki olmak zorunda. Neredeyse tüm markalar çine özel üretim yapıyor. İllaki farklılık olur. Örneğin MSI MAG A650BNL modelinin 3 farklı modeli var. 2'si çine özel. Muhtemelen Türkiyede ki modeller daha yeni bir üretim. Direkt satıcıdan onaylamıştım bu bilgiyi.

1763389407163.webp

Yukarıdaki türkiyede satılan model. Aşağıdaki çine özel üretim model. Ayrıca Quazar zone korumaları tam anlamıyla göstermiyor. Ki koruma testleride yok zaten. Örneğin neredeyse tüm modellerde SPD'de mevcut ama yazılmıyor.

Buradan da bakabilirsin. Bize 3 yıl garanti sunulurken onlara 7 yıl sunuluyor.

Hala aktif olarak satılıyorda. Yani stokta beklemiş ürünler olacağını hiç sanmıyorum.

Son düzenleme:
Revizyon farkı var zaten. Ki olmak zorunda. Neredeyse tüm markalar çine özel üretim yapıyor. İllaki farklılık olur. Muhtemelen Türkiyede ki modeller daha yeni bir üretim. Direkt satıcıdan onaylamıştım bu bilgiyi.

Alıntıyı görüntüle

Yukarıdaki türkiyede satılan model. Aşağıdaki çine özel üretim model. Ayrıca Quazar zone korumaları tam anlamıyla göstermiyor. Ki koruma testleride yok zaten. Örneğin neredeyse tüm modellerde SPD'de mevcut ama yazılmıyor.

Buradan da bakabilirsin. Bize 3 yıl garanti sunulurken onlara 7 yıl sunuluyor.

Hala aktif olarak satılıyorda. Yani stokta beklemiş ürünler olacağını hiç sanmıyorum.

Hocam bizde satılan aynı ürün değil. O üründe kısa devre koruması var. Bizdekinde yok. Bizdekinde 4 koruma var orda 5. Bizdekinde aşırı sıcaklık koruması var Onda düşük voltaj koruması var. Tercih edecek olsam düşük voltaj korumasını tercih ederdim. Kısacası aynı ürün değil.

Delta koruma devrelerini kafasına göre değiştirip bir sürü revizyon çıkarmış. Fiyat değişiyor. Koruma devresi maliyeti çok az etkilese de segment oluşturma yüzünden satışta ciddi fiyat farkı olur.

Hocam bizde satılan aynı ürün değil. O üründe kısa devre koruması var. Bizdekinde yok. Bizdekinde 4 koruma var orda 5. Bizdekinde aşırı sıcaklık koruması var Onda düşük voltaj koruması var. Tercih edecek olsam düşük voltaj korumasını tercih ederdim. Kısacası aynı ürün değil.
İç kısmını biraz görmüştüm ve bayağı benzerler. İllaki kutuda yazmıyor diye korumanın olmayacak hali yok. SCP koruması en kötü PSU'lar da bile mevcut. Supervisor IC'den geliyor oda. UVP ve OCP'de en berbat PSU'lar da bile mevcut. Örneğin çine özel üretimde normalde SPD olması lazım ama kutuda yazmıyor? Yok mu şimdi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@donanimmsever hatta dur. Delta'ya mail atayım. En net cevap bu şekilde olur.

İç kısmını biraz görmüştüm ve bayağı benzerler. İllaki kutuda yazmıyor diye korumanın olmayacak hali yok. SCP koruması en kötü PSU'lar da bile mevcut. Supervisor IC'den geliyor oda. UVP ve OCP'de en berbat PSU'lar da bile mevcut. Örneğin çine özel üretimde normalde SPD olması lazım ama kutuda yazmıyor? Yok mu şimdi?

@donanimmsever hatta dur. Delta'ya mail atayım. En net cevap bu şekilde olur.

Delta nın sitesinde hiçbir bilgi yok. Alanlardan biri kutunun içinde kitapçık varsa bizi bilgilendirse ne güzel olur. Bu A revizyonunun koruma bilgileri.

850w.webp

Delta nın sitesinde hiçbir bilgi yok. Alanlardan biri kutunun içinde kitapçık varsa bizi bilgilendirse ne güzel olur. Bu A revizyonunun koruma bilgileri.

Alıntıyı görüntüle
1763391862720.webp

Sordum bakalım.

Alıntıyı görüntüle
Çok yüksek ihtimalle tükriyedeki modeller A22 kodlu. Yukarıdaki model Delta GPS650JB A22 türkiyede satılan hali. A27 çin hali.

Son düzenleme:
Vallahi kafamız karıştı. Alınır mı alınmaz mı hususunda. :D

750w almayı düşünenler için bilgilendirme!!

Sisteminizde 5070ti, 9070xt ve daha üst seviye ekran kartı varsa veya ilerde almayı düşünüyorsanız 850w olanı almaya bakın. Toplam güç olarak rahatlıkla karşılayabilir gözükürken 2 kanallı olmasından dolayı kayıp oluyor. Üretici genelde cpuyu birinci kanala bağlar. 2. kanal ekran kartına kalır. 2. kanaldan max 540w verebilir diyor üretici. 9070xt ve 5070ti bile 450w ları görebiliyor.

Az bi fiyat farkı var. 850w olanı alın.

Vallahi kafamız karıştı. Alınır mı alınmaz mı hususunda. :D

Alınmaz demiyor kimse. Bu fiyata rakipsiz. Piyasanın en ucuz platinum güç kaynağı atx 3.1 Ampere bunun iki katı fiyatında.

Son düzenleme:
750w almayı düşünenler için bilgilendirme!!

Sisteminizde 5070ti, 9070xt ve daha üst seviye ekran kartı varsa veya ilerde almayı düşünüyorsanız 850w olanı almaya bakın. Toplam güç olarak rahatlıkla karşılayabilir gözükürken 2 kanallı olmasından dolayı kayıp oluyor. Üretici genelde cpuyu birinci kanala bağlar. 2. kanal ekran kartına kalır. 2. kanaldan max 540w verebilir diyor üretici. 9070xt ve 5070ti bile 450w ları görebiliyor.

Az bi fiyat farkı var. 850w olanı alın.

Alınmaz demiyor kimse. Bu fiyata rakipsiz. Piyasanın en ucuz platinum güç kaynağı atx 3.1 Ampere bunun iki katı fiyatında.
Kayıp falan olmuyor. Hiç bir üretici öyle bir şey de yapmaz zaten. Hangi işlemci 45 amper çekecek? 2 tane PCI-e çıkışı 1. kanala, 1 tane PCI-e çıkışıda 2. kanala bağlı.

@donanimmsever demiştim A22 modelidir diye. Ve dediğim gibi korumalar mevcut kutuda yazmasa bile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,481
Üyeler
187,685
Son üye
1ndirimavcisi
Geri