Rtx 5070 gaming trio 33.599,00 TL

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
ayrıca bu msi ve asus güvenli liman diyenler için; asusun coğu kart modelinde coil whine sesi var, amd kartlarda hele.. msi desen en tepe modeller dısında hepsinde ısınma sorunları var. geçen gainward ghost modeli bir kart vardı elimde kart öyle güzel soğutma ve performans veriyor ki satarken 3 kere düsündüm. şimdide colorfull kart var 1 saat furmakta tut 67 dereceyi gecmiyor.

ayrıca bu msi ve asus güvenli liman diyenler için; asusun coğu kart modelinde coil whine sesi var, amd kartlarda hele.. msi desen en tepe modeller dısında hepsinde ısınma sorunları var. geçen gainward ghost modeli bir kart vardı elimde kart öyle güzel soğutma ve performans veriyor ki satarken 3 kere düsündüm. şimdide colorfull kart var 1 saat furmakta tut 67 dereceyi gecmiyor.

Kesinlikle hocam testlerine yorumlarına bakıp almak en iyisi colorful mesala çoğu markadan daha kaliteli

• Beğen
Reaksiyonlar: umix

Kesinlikle hocam testlerine yorumlarına bakıp almak en iyisi colorful mesala çoğu markadan daha kaliteli
Videonun tamamını izlemedim fakat neden MSI'ya yer vermemiş açıklıyor mu video içerisinde ?

5070'in ederi 28-29 en fazla, onu da 3 fanlılarına veririm. inno falan daha da düşüyordu sanırsam 2 fanlıları özellikle.
biraz daha çıksan zaten 40'a 2 fanlı kötü ama 5070Ti var, undervolt falan yapsan gayet de gideri var fiyat bazında.
12gb dandirik karta 34k verince gülücük bende atardım insanlara, anlıyorum seni. :kekw: @Ctnkaya

5070'in ederi 28-29 en fazla, onu da 3 fanlılarına veririm. inno falan daha da düşüyordu sanırsam 2 fanlıları özellikle.
biraz daha çıksan zaten 40'a 2 fanlı kötü ama 5070Ti var, undervolt falan yapsan gayet de gideri var fiyat bazında.
12gb dandirik karta 34k verince gülücük bende atardım insanlara, anlıyorum seni. :kekw: @Ctnkaya
MSI Gaming serisine 'dandirik' diyebilmeni vizyonuna veriyorum. Bana 40 bin verip 2 fanlı 'takoz' bir Ti modeli alıp, sonra ısınmasın diye undervolt ile (performans kısarak) uğraşmayı öneriyorsun. Ben kalitesiz soğutmayla ayar peşinde koşacağıma, kaliteli bileşen alır keyfime bakarım.

Yukarıda onca mantıklı açıklama yapmama rağmen hala aynı sığ yorumları yaptığın için o gülücüğü attım. Fikirlerini kendine yediremeyip hırs yapmana ve beni özel olarak etiketlemene de ayrıca patladım. Sen undervolt ile uğraşmaya devam et, ben kalitenin keyfini sürüyorum. 🙂

3 fanlı diye daha iyi soğutmuyor biliyorsun inşallah.

aynen kanka ben o yüzden tek fanlı alıyorum genelde. :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Undervoltu performansdan kısmak zanneden birisi daha, aldığın kartı daha fazla kötülemek istemiyorum. :kekw:
dalga geciyonda bir cok testi var youtubede falan izle :D

MSI Gaming serisine 'dandirik' diyebilmeni vizyonuna veriyorum.
Karta kötü diyen yok, fiyat kötü kardeş. aradaki farkı çözebilsen zaten şu konuyu sıcak fırsatlara açmazdın.
Sana hırs falan da yapan yok, bu konuyu gidip de ekran kartı tarafında açsan gayet de düzgün cevap verirdim ama aldığın kartı sırfın kendine sığdırmak için bide gelip sıcak fırsatlara açıyorsun, alınmaz kardeşim bomboş fiyat. avantaj 0.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,816
Üyeler
184,843
Son üye
erturk1298
Geri