Ses kasmak için kulaklık önerisi (Bütçe 6000)

Reaksiyon skoru
164
Arkadaşlar selamlar, Escape From Tarkov, CS II Tarzında oyunlar oynadığım için ses kasma konusunda iyi bir kulaklık olsun istiyorum. Bütcemde Maksimum 6k civarlarında. IEM de olabilir ancak daha çok Wirelles olucak şekilde cloud III s tarzında kulaklık arıyorum. Önerilerinize açığım. Teşekkür edeirm

eft oynuyorum bende nova 7 kullanıyorum

Mchose var forumda konusu açıldı. Baya iyi diyorlar. Fiyatı da makul

Cloud 3s en mantıklı seçenek batarya süreside çok iyi

eft oynuyorum bende nova 7 kullanıyorum
Hocam teşekkürler. Fiyatı 7-8k civarında. indirime girmesini bekleyebilirim ozaman.
Cloud 3s en mantıklı seçenek batarya süreside çok iyi
Hocam teşekkür ederim, bende açıkcası direk bütceme uygun o kulaklığı düşünmüştüm. Ancak EQ ayarı yapmadan kulaklığın iyi olmadığını ve DTS modunun iyi olmadığını söyleyen çok arkadaş var. Aşırı muallakta kaldım. Zamanında açtığım konuya da cevap veren olmayınca bi karar veremedim.
Mchose var forumda konusu açıldı. Baya iyi diyorlar. Fiyatı da makul
Hocam teşekkürler, bahsettiğiniz ürün bu mu acaba?

Arkadaşlar selamlar, Escape From Tarkov, CS II Tarzında oyunlar oynadığım için ses kasma konusunda iyi bir kulaklık olsun istiyorum. Bütcemde Maksimum 6k civarlarında. IEM de olabilir ancak daha çok Wirelles olucak şekilde cloud III s tarzında kulaklık arıyorum. Önerilerinize açığım. Teşekkür edeirm
Nova7 önermem kafa ağrıtıyor sıktığı için ve pad kumaş ama kulakların resmen yanıyor nova 5 te de var aynı sorun oda arkadaşta o paraları haketmez kısaca ses kasmak iyide 2 turda bir çıkarır kulaklarını serinletirsin

Nova7 önermem kafa ağrıtıyor sıktığı için ve pad kumaş ama kulakların resmen yanıyor nova 5 te de var aynı sorun oda arkadaşta o paraları haketmez kısaca ses kasmak iyide 2 turda bir çıkarır kulaklarını serinletirsin
Cevabın için teşekkürler hocam. Açıkcası o beni korkutan gerçeklerden biri. bu sebepten dolayı IEM kulaklık mı düşünsem dedim, bu sefer de onunda kendine has problemleri ortaya çıkmaya başladı. Bütce bazında önerebileceğiniz bi kulaklık varsa sizinde önerinizi almak isterim.

Hocam teşekkürler. Fiyatı 7-8k civarında. indirime girmesini bekleyebilirim ozaman.

Hocam teşekkür ederim, bende açıkcası direk bütceme uygun o kulaklığı düşünmüştüm. Ancak EQ ayarı yapmadan kulaklığın iyi olmadığını ve DTS modunun iyi olmadığını söyleyen çok arkadaş var. Aşırı muallakta kaldım. Zamanında açtığım konuya da cevap veren olmayınca bi karar veremedim.

Hocam teşekkürler, bahsettiğiniz ürün bu mu acaba?

Bu konuya bi göz gezdir usta

Ayar yapmadan iyi değil diye cloud3 almamak saçmalık aslında. PC topladığınızda ram hızını arttırıyorsunuz mesela pbo açıyorsunuz değil mi? Bu da öyle bir şey. Bende düz cloud3 wireless kullanıyorum. Gayet memnunum. Uzun saat şarjı gitmesi çok önemli bence

Ayar yapmadan iyi değil diye cloud3 almamak saçmalık aslında. PC topladığınızda ram hızını arttırıyorsunuz mesela pbo açıyorsunuz değil mi? Bu da öyle bir şey. Bende düz cloud3 wireless kullanıyorum. Gayet memnunum. Uzun saat şarjı gitmesi çok önemli bence
Hocam aslında haklısınız, eq ayarı yapmak çok zor bir şey olmasa gerek. Günün sonunda tercih edeceğim model muhtemelen cloud III s modeli olucak

Bu konuya bi göz gezdir usta
Amerikada 70 dolar civarında satılıyo. Aslında fiyatı çok iyiymiş hocam. çok teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,488
Üyeler
186,342
Son üye
lerias3
Geri