PS 5 yurtdışından alınır mı, ne yapmalıyım?

qksthere

80+
Reaksiyon skoru
52
1-2 ay içinde İspanya mediamarkttan PS 5 alma jmkanım var, ama garantisi türkiyede geçerli değil. Bir sorun olursa elimde patlayacak. Ama Türkiyeden bilkom garantili alırsam en ucuz modeller 30kdan başlıyor, ordan alırsam 20k civarı tutacak neredeyse yarısı yani. Bu risk alınır mı? 30klara çıkamam çıkarsam da beni zorlar.

1-2 ay içinde İspanya mediamarkttan PS 5 alma jmkanım var, ama garantisi türkiyede geçerli değil. Bir sorun olursa elimde patlayacak. Ama Türkiyeden bilkom garantili alırsam en ucuz modeller 30kdan başlıyor, ordan alırsam 20k civarı tutacak neredeyse yarısı yani. Bu risk alınır mı? 30klara çıkamam çıkarsam da beni zorlar.
tr den aldıgınında garantisi yok bilkom hiçbir zaman sony türkiye garnatisi kadar efsane olmayacak local esnaftan hallice

Ucuza gelmiyor ki bence uğraşmaya degmez burdan 23 24e 6 taksit almak daha mantıklı

Arkadaşıma 17.500 e isvicreden geldi xbox series x 2 kollu. ps5 de 20k dan ucuz olacaktır dolar yukselmezse.

Ucuza gelmiyor ki bence uğraşmaya degmez burdan 23 24e 6 taksit almak daha mantıklı
23 24'e satılanlar da ithalatçı garantililer. Bilkom garantili en ucuz modeller 30'dan başlıyor daha da çıkıyor. Hem 23-24'e nurdan alınca ithalat eden aracı biri de oluyor ve satıcıya da güvenmek gerekiyor. 1.5 ay bekleyip elden 0 almak daha mantıklı 20k'ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşıma 17.500 e isvicreden geldi xbox series x 2 kollu. ps5 de 20k dan ucuz olacaktır dolar yukselmezse.
Biliyorum garanti durumu korkutuyor sadece kararsız kaldım kumar oynama konusunda.

23 24'e satılanlar da ithalatçı garantililer. Bilkom garantili en ucuz modeller 30'dan başlıyor daha da çıkıyor. Hem 23-24'e nurdan alınca ithalat eden aracı biri de oluyor ve satıcıya da güvenmek gerekiyor. 1.5 ay bekleyip elden 0 almak daha mantıklı 20k'ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biliyorum garanti durumu korkutuyor sadece kararsız kaldım kumar oynama konusunda.
Yurtdisindan aldigindada garanti olmayacak

garanti işini gözünüzde cok büyütüyorsunuz teknoloji şans işi türkiyede bile olsa tam garantili bir item değil ps5 , olsa bile donanımsal sıkıntı da zaten ücrete tabi olacak yazılımsal sıkıntı zaten bir şekilde çözülüyor yani yurtdışı almak cok mantıklı al orda dene oluyorsa al gel, baktın aldığın gibi bozuk iade verirsin zaten.

İş garantiye kalınca zaten şans faktörü giriyor devreye. Devasa firmalar en ufak garantilik bir olayda salağa yatıyorlar. Ben yaklaşık 6-7 ay önce Xbox series X aldırdım Japonyadan. Memnunum şükür bir sıkıntı çıkmadı. Demem o ki TR den yüksek parayla aldığında sorun çıksa da işin şansa kalıyor yurt dışından garantisiz alsan da. Ayrıca yurt dışında tek çekim yurt içi taksit imkanın da oluyor. Onu da söylemeden geçmeyelim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,146
Üyeler
184,893
Son üye
ecrinnaz
Geri