PTTAVM: SNT Subzero Plus 7 x Argb Fan Uzaktan Kumanda Midi Tower Atx Beyaz Oyuncu Kasası
SNT Subzero Plus 7 x Argb Fan Uzaktan Kumanda Midi Tower Atx Beyaz Oyuncu Kasası
Onu bende gördüm hocam ama fanlı bu şekle benzeyen geniş kasalar yok maalesefkasa güzele benziyor alınabilir de yukardaki cam olmamış :d
kasanın bir kaç videosuna baktım güzel gözüküyor alınabilir aslındaOnu bende gördüm hocam ama fanlı bu şekle benzeyen geniş kasalar yok maalesef
Görüntüsü ve fan bolluğu açısından evet ama kontrolcü kisminda sorun çıkartırmı acabakasanın bir kaç videosuna baktım güzel gözüküyor alınabilir aslında
Üstünün cam olması termalleri kötü etkiliyor. LianLi O11 Vision Compact'ten biliyorum, kasa içi sıcaklık 7-10 derece daha fazla oluyordu dynamic e kıyasla. Tabi kullanılan bileşenler 13900K ve 4080S'ti. Sağlam bir işlemci ve ekran kartı kullanılacaksa ve akvaryum isteniyorsa, kesinlikle üste radyatör montaj edebileceğiniz kasalar seçin. I5 - R5 tarzı çok ısı üretmeyen bir işlemci kullanılacaksa 3 camlı tasarımlar kullanılabilir.Bu kasayı almayı düşünüyorum nasıldır kullanan varmıdır kontrolcüsünde sıkıntı çıkarmıPTTAVM: SNT Subzero Plus 7 x Argb Fan Uzaktan Kumanda Midi Tower Atx Beyaz Oyuncu Kasası
SNT Subzero Plus 7 x Argb Fan Uzaktan Kumanda Midi Tower Atx Beyaz Oyuncu Kasasıwww.pttavm.com
soğutucu fanları da dahil etmişler sanırsam xdkasa 7 fan ile gelmek tedir diyor ben kasade 7 fanın sığabileceği yer göremedim açıkçası![]()
Hocam altta 3 egzoz 1 3 te sıvı soğutma icin dikey sekilde 7 fan var zaten orada toplamkasa 7 fan ile gelmek tedir diyor ben kasade 7 fanın sığabileceği yer göremedim açıkçası![]()
Öyle bir beyan yok hocam ve 7 fan destekliyor 3 radyatör 3 alt 1 egzozkasa 7 fan ile gelmek tedir diyor ben kasade 7 fanın sığabileceği yer göremedim açıkçası![]()
Hocam bu kasayı rx6800xt 16gb 256bitÖyle bir beyan yok hocam ve 7 fan destekliyor 3 radyatör 3 alt 1 egzoz
anakart ve ekran kartının marka modelini yazarsan boyutu öğrenebilirizHocam bu kasayı rx6800xt 16gb 256bit
R5 7600
B850 anakart 2x16 ram ile kullanacağım bu sistem için yeterli olmazmi
Xfx ekran kartianakart ve ekran kartının marka modelini yazarsan boyutu öğrenebiliriz