❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Hocam ses seviyesi ve bass seviyesi nedir sizde ona göre bende karşılaştırma yapayım.
Hocam ses seviyesi bass seviyesi gibi bir durum değil aslında bu ortalama bass içeren bir şarkıyı açtığınızda ses teknolojisinden hiç anlamayan bir insanın bile ya burda rahatsız edici bir ses var bu zırıltı nerden geliyo diyebileceği bir ses duyuluyor.Dolby atmoslu bişey açtığınızda çok bariz zaten bi sıkıntı olduğu.Ben bass seviyesini sıfıra getirdiğimde bile duyulan bi ses bu o yüzden cihazınızda bu problem varsa farketmeme ihtimaliniz yok

Hocam ses seviyesi ve bass seviyesi nedir sizde ona göre bende karşılaştırma yapayım.
Attığım askı aparatını gördün mü baya iyi kutu içeriği olsun sac olsun baya kaliteli duruyor.

Bu amazondan yeni gelen serilerde ses titreme bilmemne olayını çözmüşler mi arkadaşlar? Hiç görüşen var mı? Amazon TV dün kargoya verilmiş.

Bu amazondan yeni gelen serilerde ses titreme bilmemne olayını çözmüşler mi arkadaşlar? Hiç görüşen var mı? Amazon TV dün kargoya verilmiş.
Valla hocam benim dün geldi. Kutuda kurulumu bekliyor. Kurulunca anlarız artık çözülmüş mü çözülmemiş mi :D.

Siz ne zaman sipariş verdiniz. Ben 15 kasımda verdim. 5 gün oldu gelişme yok.
Tahmini teslimatı size haber vereceğiz diye bir yazı var.

IMG_8233.webp

Her haneye en az bir tane tv verene kadar satacağız diyor kral

Valla hocam benim dün geldi. Kutuda kurulumu bekliyor. Kurulunca anlarız artık çözülmüş mü çözülmemiş mi :D.
Ne zaman kayıt oluşturdunuz ? Ben daha bu sabah oluşturdum keşke en geç yarın kursalar

Geri