Rx6600m ekran kartlı laptop günümüzde alınır mı?

Reaksiyon skoru
4
Bu soruyu merak ettiğim için soruyorum 25k 23k ya 2.elde satılan amd mobil ekran kartlı laptoplar var bu yüzden sordum ocak ayına kadar para biriktiriyorum ne kadar çıkar bilmiyorum ama aşşağı yukarı 30k 35k çıkar diye tahmin ediyorum yoksa zaten sistem toplicam bu sorunun cevabını almak için sormak istedim.

Bu soruyu merak ettiğim için soruyorum 25k 23k ya 2.elde satılan amd mobil ekran kartlı laptoplar var bu yüzden sordum ocak ayına kadar para biriktiriyorum ne kadar çıkar bilmiyorum ama aşşağı yukarı 30k 35k çıkar diye tahmin ediyorum yoksa zaten sistem toplicam bu sorunun cevabını almak için sormak istedim.

Yanlış Bilgilendirme
Amd 6xxx serisinin sürücü desteğini sonlandırdı, bence alınmaz.

Bütçe max 35 ise 2.elde hazır sistem + monitör alman daha faydalı sürekli taşımayacaksan

Bütçe max 35 ise 2.elde hazır sistem + monitör alman daha faydalı sürekli taşımayacaksan
Ya şöyle diyim monitörüm var bide aşırı bitcek harcamak istemiyorum herhangi kişiye çünkü Nintendo Switch oled alıcam yoksa asus rog ally düşünüyordum toplama sistemdense kendim toplamayı tercih ediyorum hatta kasamda var o yüzden sordum alınır mı diye çünkü bazen yatarak oynamak istiyorum bazende dışarı çıkınca bir yere oturup ya oynamak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonra tekrar destek alıcak diye açıkladılar okumuştum bir yerden

Hatta 5xxx serisi içinde desteğe devam edicekler

hocam fiyat bandındaki rakipleriyle karşılaştırmak lazım laptobu kaça alacaksınız

ve ilanda gördüğünüz laptobun işlemcisinide söyler misiniz

bence alınır

bence artık alınmaz 0 olsa olabilir ama bir de 2. el değmez

bence artık alınmaz 0 olsa olabilir ama bir de 2. el değmez
Da zaten türkiye de yok olan amd ekran kartlı laptoplar düşük ekran kartlı ve zaten bu laptopun ekran kartı destek almaya devam edicek bir de 3060 laptop işlemcisinden bile güçlü ve bütçem hemen hemen bu kadar olacağını bildiğim için de sordum hiç olmazsa zaten kendim bütçeme göre pc toplicam

Da zaten türkiye de yok olan amd ekran kartlı laptoplar düşük ekran kartlı ve zaten bu laptopun ekran kartı destek almaya devam edicek bir de 3060 laptop işlemcisinden bile güçlü ve bütçem hemen hemen bu kadar olacağını bildiğim için de sordum hiç olmazsa zaten kendim bütçeme göre pc toplicam
https://www.letgo.com/item/satlk-6700xt-5600-monitorlu-gaming-kasa-iid-1719765985
hocam ben de satmayı düşünüyorum ilgilenirseniz

Geri