++avast virüs programını kaldırmak istiyorum . dosya konumunu açıp tümünü seçip hepsini kaldırmaya çalışırken açık olduğu için kaldırılamıyor diyor bu programı tamamen nasıl kaldırabılırım?
Alıntıyı görüntüle
gorev yoneticisinden avarsti zorla durdur bide oyle silmeyi dene
gorev yoneticisini aç çalışan uygulamalari gorursun orda avarst varidr buyuk ihtimalle onun gorevini sonlandir diyip tekrar silmeyi denenasıl yapılıyor tam olarak hocam
avast virüs programını kaldırmak istiyorum . dosya konumunu açıp tümünü seçip hepsini kaldırmaya çalışırken açık olduğu için kaldırılamıyor diyor bu programı tamamen nasıl kaldırabılırım?
Alıntıyı görüntüle
IOBit Uninstaller diye bir program var. Onu kullanırım yıllarcaavast virüs programını kaldırmak istiyorum . dosya konumunu açıp tümünü seçip hepsini kaldırmaya çalışırken açık olduğu için kaldırılamıyor diyor bu programı tamamen nasıl kaldırabılırım?
Alıntıyı görüntüle
Spyware ve Bcuninstaller var iken gereği yok.IOBit Uninstaller diye bir program var. Onu kullanırım yıllarca
SOL alt köşede ara yazan yere denetim masası yaz. oradan program ve özelliklere tıkla. avastı bul kaldıra basavast virüs programını kaldırmak istiyorum . dosya konumunu açıp tümünü seçip hepsini kaldırmaya çalışırken açık olduğu için kaldırılamıyor diyor bu programı tamamen nasıl kaldırabılırım?
Alıntıyı görüntüle
hocam klavyenın yazılımını ındırmeye çalışırken chrome tarafından ızın verılmıyor bu chrome ayarını nasıl kapatabılırımburadan kaldırma prg indir.![]()
Avast Kaldırma Aracı | Avast Clear indir | Avast
www.avast.com