❌İndirim Bitti! Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

İptal edip tekrar aldım. Bedava fiyata geldi valla :peped: :peped: :peped: :peped: :peped: :peped:.

Alıntıyı görüntüle
Hocam aynı makineyi aldım. Teslim edildi cumartesi günü makineden gres yağı çıkmadı. Ayrıca kutudan çıkınca ön paneldeki ekranda bulunan 20x tarzı ekran koruyucu bant yine ön kısımdaki sağ taraftaki 20x yazılı bant yoktu. Senin ön panelde bantlar mevcut muydu? Kutudan gres yağı çıktı mı? Ürün iade ürünü gibi geldi bantlar olmayınca. Kastettiğim bantların görselini ekledim. Dönüş yaparsan sevinirim.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-17 050403.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-17 050403.webp
    21 KB · Hit: 141
Hocam aynı makineyi aldım. Teslim edildi cumartesi günü makineden gres yağı çıkmadı. Ayrıca kutudan çıkınca ön paneldeki ekranda bulunan 20x tarzı ekran koruyucu bant yine ön kısımdaki sağ taraftaki 20x yazılı bant yoktu. Senin ön panelde bantlar mevcut muydu? Kutudan gres yağı çıktı mı? Ürün iade ürünü gibi geldi bantlar olmayınca. Kastettiğim bantların görselini ekledim. Dönüş yaparsan sevinirim.
Daha hiç açmadım hocam ya. Hafta sonu ev kalabalık hafta içi ev boşken açarım diyordum.

Yağ çıkmadı hocam.
Dediğin bantlarda yoktu.

Durumu amazon'a yazdım. 850₺ para iadesi yaptılar.

Durumu amazon'a yazdım. 850₺ para iadesi yaptılar.
Size iade ürün yolladık idare edin demişler :D. Hatırladığım kadar ile o parayı kabul edince iade hakkı veya değişim hakkı ortadan kalkıyor.

Size iade ürün yolladık idare edin demişler :D. Hatırladığım kadar ile o parayı kabul edince iade hakkı veya değişim hakkı ortadan kalkıyor.
Valla iade ürünü olduğunu düşünmüyorum neredeyse her şey sıfır gibiydi olsa bile 16.800'e aldım.
İade ile 16 bine geldi.
Bu sebeple sıkıntı yok.

Valla iade ürünü olduğunu düşünmüyorum neredeyse her şey sıfır gibiydi olsa bile 16.800'e aldım.
İade ile 16 bine geldi.
Bu sebeple sıkıntı yok.
Amazon bozuldu diyorum, taraftarları bana saldırıyor.

3 defa termos aldım, üçü de vuruk, kırık boya atmış.
Kozmetik ürün aldım, kutu yırtık, kapak açık.
Kitap aldım, Açıp okunmuş gibi yıpranmış.
ve daha niceleri vardır.

Amazon bozuldu diyorum, taraftarları bana saldırıyor.

3 defa termos aldım, üçü de vuruk, kırık boya atmış.
Kozmetik ürün aldım, kutu yırtık, kapak açık.
Kitap aldım, Açıp okunmuş gibi yıpranmış.
ve daha niceleri vardır.
İade politikası suistimal ediliyor.
Kullanilmis/zarar görmüş ürün iadesi olmaması lazım.
Anladık ki bu süreçte üretici firma almıyor.
Amazon ucuza satıp elden çıkarmaya çalışıyor.
Bu da her üründe neredeyse potansiyel yüzde 30-35 zarar demek.
Ha ürünü almıştır hiç acmamistir.
Veya açıp kutu bütünlüğü bozulmadan iade etmiştir.
Mesela kahve makinesi aldin. Bütün aksesuarları açtın baktın hiç çalıştırmadan iadeledin.
Veya aldın bozuk çıktı.
Ama sırf heves uğruna aldın 1-2 hafta kahve yaptın kullandin. Sonra ney ben bunu beğenmedim iade edicem.
Amazon'da bunu kabul edip ucuza satmaya çalışıyor depoda.
Ben Amazon'u düşündüğüm için diyorum
Böyle giderse komple kutu açılmış iade kalkar.
Hb gibi sadece jelatini dahi açılmamış ürünlerin iadesi alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,325
Üyeler
186,465
Son üye
Gercekbiri
Geri