Topladığım Sistem Nasıl 2000 Euro

Şart değil ama sistemi ben topladığım da 4 5 parça beyazdı kalanı da beyaza çevirdim bilerek. Güzel oldu diye düşünüyorum
yani hocam sadece media mark tan toplandığı için pahalı geldi diye düşünüyorum akakçe gibi bir site olsaydı daha iyileri çıkardı bence ben yinede bir bakarım

yani hocam sadece media mark tan toplandığı için pahalı geldi diye düşünüyorum akakçe gibi bir site olsaydı daha iyileri çıkardı bence ben yinede bir bakarım
Biliyorum mediamarkt zorunlu ama. Laptop vardı cash back alacak 1800 euro üstüne koyacak alacak. Bu sistemi başka yerden 200 300 euro aza toplanır mı muhtemelen evet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak bunu görmedim pardon.
Sıkıntı yok bro cash back alacağı için çek olarak sadece ordan toplamak zorundayız.

Biliyorum mediamarkt zorunlu ama. Laptop vardı cash back alacak 1800 euro üstüne koyacak alacak. Bu sistemi başka yerden 200 300 euro aza toplanır mı muhtemelen evet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıkıntı yok bro cash back alacağı için çek olarak sadece ordan toplamak zorundayız.
7800x3d 20 bin :d

5060 almayın lütfen. gerekirse 5070 ti ihtimali varsa 5070. Ram cl değeri kaç onu merak ettim. Beyaz olması aşırı tatlı durmuş bu arada. İşlemciyi 7800x3D ye düşürüp ekran kartını yükseltin diyen arkadaşa katılıyorum. Mantıklı bi seçim olur.

5060 almayın lütfen. gerekirse 5070 ti ihtimali varsa 5070. Ram cl değeri kaç onu merak ettim. Beyaz olması aşırı tatlı durmuş bu arada. İşlemciyi 7800x3D ye düşürüp ekran kartını yükseltin diyen arkadaşa katılıyorum. Mantıklı bi seçim olur.
İşlemci tabanlı oyunları oynuyor genelde ve gerekirse ben ileride yükseltirim ekran kartını dedi. Bir kaç sene sonra için senaryo yani. CL değerine dikkat etmedim gemini üzerinden bilgiyi alacağım hemen

50-60 bin verip alsan güzel sistemmiş. gerci orayla bizim ülkenin durumu aynı değil kendi paramıza göre hesap yapmak sacmalık.

toplamda 2028 euro

Geri