Topladığım Sistem Nasıl 2000 Euro

çok pardon mediamarkt olayını kaçırmısım. Attığınız 32 cl hocam evet. 6400 yazma hızıda okeydir bence.
Yani bu ram da olabilir aslında hem daha ucuz hem cl değeri düşük. Keşke site hızlı olsa filtre olsa hemen hızlıca bulsam 300 euro civarına daha iyisi bulunur mu acaba

Yani bu ram da olabilir aslında hem daha ucuz hem cl değeri düşük. Keşke site hızlı olsa filtre olsa hemen hızlıca bulsam 300 euro civarına daha iyisi bulunur mu acaba
hocam mediamarkta sınırılısınız. Oladabilir olmayadabilir. Ürün kodunu gptye atıp kontrol etmekte fayda var. Ama yüzde yüz güvenmeyin.

soğutucu nerde harbiden 😡 unutmuşuz hocam kusura bakmayın onun harici psu sizin attığınızda tercih edilebilir
Kral değişiklik oldu mediamarkt sıkıntı yapmış bazı parçaları alamıyormuş konuyu tam anlamadım. Nakit olarak geri almayı bi şekilde başarmışlar aynı topladığım sistemi hatta belki daha iyisini amazon be de toplar mıyız? Bi yardımcı olur musun. Amazon daha ucuz gibi

Kral değişiklik oldu mediamarkt sıkıntı yapmış bazı parçaları alamıyormuş konuyu tam anlamadım. Nakit olarak geri almayı bi şekilde başarmışlar aynı topladığım sistemi hatta belki daha iyisini amazon be de toplar mıyız? Bi yardımcı olur musun. Amazon daha ucuz gibi
bir bakayım bütçe aynı değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve amazon be de pahalı hocam :d

bir bakayım bütçe aynı değil mi

ve amazon be de pahalı hocam :d
Sıvı soğutucu değiştirdim ben bugün 360mm geçtim onu meela 10 euro daha ucuz buldum. Güncel topladığım halini atıyım ?

olur siz atın ben bir bakayım
1.webp
2.webp

Yanlış seçmediysem bu ve daha ucuz geliyor. Şimdi mediamarkt ta ki halini de göndereceğim resimleri bi kontrol edersiniz.

1.webp
2.webp

Yanlış seçmediysem bu ve daha ucuz geliyor. Şimdi mediamarkt ta ki halini de göndereceğim resimleri bi kontrol edersiniz.
5.webp
6.webp

Bu da mediamarkt hall

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,707
Üyeler
187,720
Son üye
cakirbey74