Topladığım Sistem Nasıl 2000 Euro

5060 almayın lütfen. gerekirse 5070 ti ihtimali varsa 5070. Ram cl değeri kaç onu merak ettim. Beyaz olması aşırı tatlı durmuş bu arada. İşlemciyi 7800x3D ye düşürüp ekran kartını yükseltin diyen arkadaşa katılıyorum. Mantıklı bi seçim olur.
Kontrolleri yaptım 36CL

Güzele benziyor hiç RX sistem kullanmadım. Sıvı soğutucumuz eksik bu sistemde. Ve benim seçtiğim psu da 850w platin sertifika ve daha ucuz neden bu psu seçtiniz. Bende bunu seçmiştim sonradan değiştirdim beyaz olana geçtim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi orada bu 1 aylık maaş. Burda 80 bin 2 aylık maaşı insanların.
40k Maaş herkes alabilse onuda alamıyor çoğu kişi. Vergilerden o rakamları göremiyen çok

Kontrolleri yaptım 36CL
30-32 cl değerlerinde olanları tercih edin bence. Ben bunun 30 cl değerindekini 200 dolara aldım aşırı ilginç bi şekilde. Hala gurur duyuyorum bunla ahaahahh
1763574664843.webp

Güzele benziyor hiç RX sistem kullanmadım. Sıvı soğutucumuz eksik bu sistemde. Ve benim seçtiğim psu da 850w platin sertifika ve daha ucuz neden bu psu seçtiniz. Bende bunu seçmiştim sonradan değiştirdim beyaz olana geçtim

40k Maaş herkes alabilse onuda alamıyor çoğu kişi. Vergilerden o rakamları göremiyen çok
soğutucu nerde harbiden 😡 unutmuşuz hocam kusura bakmayın onun harici psu sizin attığınızda tercih edilebilir

30-32 cl değerlerinde olanları tercih edin bence. Ben bunun 30 cl değerindekini 200 dolara aldım aşırı ilginç bi şekilde. Hala gurur duyuyorum bunla ahaahahhAlıntıyı görüntüle
Site biraz değişik Türkçe de yapsak anlaşılmıyor da bakıcam bulabilirsem cl değeri 30 32 varsa aynı modelin beyaz bi fiyatınada bakmam lazım

9800x3d 5060ti çok saçma
500-600hz monitörün olursa anca 9800x3d'nin yararını görürsün o da sadece valo için cs işlemci oyunu DEĞİL artık
7800x3d 5070 yap çok daha iyi olur
Bunun kararını arkadaşa bırakacağım. Valorant metin2 oynuyor genelde. Metin2 de bazen çok fazla CL açıp yaptığımız bazı şeyler oluyor uzun süreler açık bırakıyoruz günlerce falan. Daha sonra ekran kartını yükseltirim bir kaç seneye dedi oda gerekirse. Konuşacağım

Önemli olan hangi site olduğu değil. Sadece mediamarkt üzerinden alacağız cash back alacağız üstüne ekleyip sistemi toplıycaz

https://www.mediamarkt.be/nl/produc...fury-renegade-rgb-werkgeheugen-128224235.html bunu bulabildim

98 bin TL ekran kartı 5060 Ti daha ne olsun. Ver siparişi, o değil de ekonomimiz harbi iyiymiş
Bir asgari ücrete 5060ti sistem yani. Hemde beyaz ve mediamarkt olduğu için ekstra pahalı. Evet ülkemizde hazır sistemlerde rekabet olduğu için iPhone piyasası gibi şeylerle kıyaslayınca o kadar pahalı değil ama her türlü bizde daha kotu.

Geri