Soundbar veya pc hoparlör önerisi

taksit istiyorsan
Peşin istiyorsan

Aynı ürünü kullanıyorum ses ayarı için hangi programı kullanıyorsunuz ? Bir de her seferinde elle açıp kapıyorum var mı farklı yöntemi ?
valla ses ayarı için program kullanmıyorum windows ses sistemine bağlı. ve evet bende elle kapatıp açıyorum ama diğer tüm yanıyla iyi ses kalitesi çok iyi

Aynı ürünü kullanıyorum ses ayarı için hangi programı kullanıyorsunuz ? Bir de her seferinde elle açıp kapıyorum var mı farklı yöntemi ?
Dolbyden yapılabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pc için arıyorsan f/p olarak bu ürünü öneririm. pc de güzel iş yapıyor. tv de tavsiye etmem
subwooferı koyacak yerim yok bu yüzden soundbar arıyorum sizce razer leviathan v2 x mi bu mu

bunu itopyadan yeni aldım, fakat aux girişinde bozukluk var, 3 pinli 2pinli her türlü jak kablosu denedim cızırtı parazit yaptı. En sonra razer kulaklığın hibrit jak'ı denedim onda parazit gitti ama ufak dokununca hoparlör bum diyor

şu sıralar itopya incehesap gibi firmalardan uzak durmak gerek bozuk ürünleri iteliyor

bunu itopyadan yeni aldım, fakat aux girişinde bozukluk var, 3 pinli 2pinli her türlü jak kablosu denedim cızırtı parazit yaptı. En sonra razer kulaklığın hibrit jak'ı denedim onda parazit gitti ama ufak dokununca hoparlör bum diyor

şu sıralar itopya incehesap gibi firmalardan uzak durmak gerek bozuk ürünleri iteliyor
Üründe kronik sorun olabilir mi çünkü incehesaptan birçok ürün aldım ve hepsi sorunsuzdu itopyadan da ürün alan arkadaşım memnundu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,179
Üyeler
185,037
Son üye
TRSergeant
Geri