❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Kaç inç Hocam?
Kurulumdan sonra detaylı olarak ses görüntü vs hakkında yorum yapabilirmisniz? Birde Ps5 ve dt modül varsa dt modül okuyor mu hakkında bilgi verebilirmisiniz
Hocam ses konusunda subwooferım sıkıntılı çıktı ps5pro god of war ragnarok oynadım baya hoşuma gitti ama dt modül ne oluyor bilmiyorum (65inç)

servisin düzelttiğiyle fabrikadan düzgün çıkan arasında fark var mı hocam? sizinkini kurulumu yapan ekip mi düzeltti
Yok hocam o kadar basit bişey ki görseniz gülersiniz 4 tane küçük kare sünger yapıştırdılar kapağın altındaki bir parçaya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

33^^

Sanırım söz konusu süngerlerin fotoğrafını çekmek mümkün olmadı
Ben tv yi tuttum servisten gelen arkadaş kapağı çıkarıp süngerleri yapıştırdı o ara tv yi bırakamadığım için çekemedim ama temsili bir resim koyayım.1.5 santimetrekare falan ölçüsünde kare küçük kendinden yapışkanlı sünger yapıştırdı sorun çözüldü. Aşağı koyduğum resimdeki küçük karelerden yapıştırdı

0257F3B0-6BCF-49D0-A9B8-2748FA47736F.webp

Son düzenleme:
Earc/arc girişi hangisi gençler?
2 numara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Perfectshot06 hocam siz de iyi aldınız, indirim kaçmadı iyi ki, diğer alan arkadaşlara hayırlı olsun, alamayanlara da geçmiş olsun, umarım fiyatı düşer geri. @Abdullah Hacıgül hocamız en kötü sınırlı stok bir inidirim rica eder belki yapılmaza fiyatta düzenlenme olmaz ise.

Son düzenleme:
Bass testlerini yaptım bende, bende de titreme oluyor. Çok upraştırıyor mu bu servis olayı

Geri