❌İndirim Bitti! 5.391,24 TL !!! Warrior Aragorn Kumaş Ayak Uzatmalı Antrasit Oyuncu Koltuğu

ikisini de kullandım ikisi de gerçekten berbat tahtaya kumaş geçirilmiş desem yeridir zio aldım en son o baya rahatlattı güzel
Kaç kilosun merak ettim. O kadar da kötü değildir diye düşünüyorum.

6 taksit avantajı da var. Nasıldır bilmem ama indirim güzel.
1 yılın en düşük fiyatı !!!!
Oturma takımı kumaş, ayaklar metal, taksit de var. Bütçeniz kısıtlıysa gider gibi, ödeme imkanlarına göre kağıt üstünde vadettikleri güzel.

Oturma takımı kumaş, ayaklar metal, taksit de var. Bütçeniz kısıtlıysa gider gibi, ödeme imkanlarına göre kağıt üstünde vadettikleri güzel.
Tahta diyor ürüne :D

Satıcı zio mu?

gençler alınır mı? ona göre alacağım 3 taksitle

kullanıyorum çok memnunum. 6500e almıştım.

Bende Warrior zeyna var ,alalı nerdeyse 1 sene oluyor.Genel olarak memnunum ama gıcırdama yapıyor yağlanma vs yapmadım yapsam büyük ihtimalle geçer.Daha önce mutfak sandalyesi kullandığım için bana aşırı konforlu geldi.180 82 kiloyum bence 100 kiloya kadar gayet uygun ve rahat olur.Kumaşı vs çok kaliteli hiçbir yerinde açılma olmadı.Kurulumu da çok basit.
Edit;Ben kendi sitesinden aldığımda 2 hafta kargoya verilmesini bekledim kişiye özel üretiliyor dediler ama burda nasıl olur bilmiyorum.

hawk ile bunun arasında gidip geliyorum mantıklı mı sizce ya bunu almasi 1400lira için hawk da alınabilir gibi geldi

Oyuncu koltuğu olayını oldum olası hiç anlamadım, yüksek kalitede bir ofis koltuğu kullanıyorum yumuşak koltuk kılıfı ile. aktif kullananlar söyleyebilir mi ne gibi artısı var bunu almanın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,057
Üyeler
184,881
Son üye
tvcuneyt
Geri