dızciii
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 201
işlemciyi amd yap ve anakart kasa psu falan bu fiyat için çöp
işlemciyi amd yap ve anakart kasa psu falan bu fiyat için çöp
Pahalı 4 taksit için. Kendin toplayabilirsin. Bu paraya+10 taksit daha iyi parçalar bulabilirsin.sanırım bir sistemde bir anakart kötü gördüğüm kadarıyla fiyatı i5 14 nesil seçersek 5k daha düşüyor 85’e geliyor sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peşin fiyata 4 taksit itopyada şu an peşin fiyatına taksit kampanyası var başka pc sitelerinde maalesef yok denecek kadar az bir anda tüm parayı çıkarabilecek gücüm maalesef yok![]()
teşekkür ederimAnakart çok kötü
Kazık
ÖLÜ SOKET
teşekkür ederim pc hocasının GG15'i mi mantıklı peki siz ne önerirsiniz 75-90k için 75k olursa süper olurişlemciyi amd yap ve anakart kasa psu falan bu fiyat için çöp
çok teşekkür ederim hocam ama kendim evde birleştiremem o yetkinliğim maalesef yok zor değilse youtubeden izleye izleye yapabilirim sizce pc hocasının GG15 nasıl? biraz daha bekleyeyim mi PC hocası yine bir videoyla gelir mi kasım fırsatı muhabbetine biraz daha beklemek gerekir mi sonuçta orjinal black friday 29 kasım kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum ilk defa sistem alacağım paramın boşuna gitmesini hiç istemiyorumPahalı 4 taksit için. Kendin toplayabilirsin. Bu paraya+10 taksit daha iyi parçalar bulabilirsin.
hocam ben tek tek topladım. sana da tek tek toplarım dersen parça parça öneride bulunurumteşekkür ederim
teşekkür ederim pc hocasının GG15'i mi mantıklı peki siz ne önerirsiniz 75-90k için 75k olursa süper olur
çok teşekkür ederim hocam ama kendim evde birleştiremem o yetkinliğim maalesef yok zor değilse youtubeden izleye izleye yapabilirim sizce pc hocasının GG15 nasıl? biraz daha bekleyeyim mi PC hocası yine bir videoyla gelir mi kasım fırsatı muhabbetine biraz daha beklemek gerekir mi sonuçta orjinal black friday 29 kasım kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum ilk defa sistem alacağım paramın boşuna gitmesini hiç istemiyorum![]()
zahmet olmazsa hazır elinizde varsa paylaşır mısınız?hocam ben tek tek topladım. sana da tek tek toplarım dersen parça parça öneride bulunurum
türkiyede yaşıyoruz hocam şimdi önerdiklerimi almazsanız sabah uyandığınızda zam gelmiş olur büyük ihtimalle bakıp atayımzahmet olmazsa hazır elinizde varsa paylaşır mısınız?
OC yok, 2x DDR4 slot (max 64GB 3200MHz), 1x M.2 , PCIe 4.0 x16 sınırlı, VRM zayıf. 14700KF'nin %20-30 gücünü boşa harcar, voltaj ısı sorunu yaşanmasını saymıyorum bile. Resmen adam gundikliyor bunlar.Çok kötü kazık hele o anakart
Hocam çiçek legosunu yapabiliyorsan bunu da yaparsın. Vida takmak ve kablo sokmak bu kadar işlem. Önemli olan şey kaba davranmadan acele etmeden birleştirmek. Zaten güncel sistemlerde her şey belli ve hazır. Bilgi gerektiren bir şey yok aynı anakartlı bir video bulursun baka baka yaparsın.teşekkür ederim
teşekkür ederim pc hocasının GG15'i mi mantıklı peki siz ne önerirsiniz 75-90k için 75k olursa süper olur
çok teşekkür ederim hocam ama kendim evde birleştiremem o yetkinliğim maalesef yok zor değilse youtubeden izleye izleye yapabilirim sizce pc hocasının GG15 nasıl? biraz daha bekleyeyim mi PC hocası yine bir videoyla gelir mi kasım fırsatı muhabbetine biraz daha beklemek gerekir mi sonuçta orjinal black friday 29 kasım kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum ilk defa sistem alacağım paramın boşuna gitmesini hiç istemiyorum![]()
eğer hepsiburada peşin fiyatına 10 taksit seçeneğinden faydalanabiliyosan aşırı iyi bi fırsat fiyatı çok iyizahmet olmazsa hazır elinizde varsa paylaşır mısınız?
o bütçe ile bu sistem toplanmazBu sistemin ederi 75-80 bin TL max. Itopya 10-15 bin TL kar koymuş, hazır sistem vergisi + şişirme.
Şöyle bir sistem toplanabilir.
İşlemci: Ryzen 7 7800X3D
Anakart: MSI B650 Tomahawk
GPU: RTX 5070 Ti.
RAM: 32GB DDR5 6000 CL30.
SSD: 2TB Gen5
PSU: MSI MAG A850GL Gold
Kasa/Soğutma: Lian Li Lancool + 360mm AIO.
OC yok, 2x DDR4 slot (max 64GB 3200MHz), 1x M.2 , PCIe 4.0 x16 sınırlı, VRM zayıf. 14700KF'nin %20-30 gücünü boşa harcar, voltaj ısı sorunu yaşanmasını saymıyorum bile. Resmen adam gundikliyor bunlar.
hocam bilgileriniz için teşekkür ederim çok sağolunBu sistemin ederi 75-80 bin TL max. Itopya 10-15 bin TL kar koymuş, hazır sistem vergisi + şişirme.
Şöyle bir sistem toplanabilir.
İşlemci: Ryzen 7 7800X3D
Anakart: MSI B650 Tomahawk
GPU: RTX 5070 Ti.
RAM: 32GB DDR5 6000 CL30.
SSD: 2TB Gen5
PSU: MSI MAG A850GL Gold
Kasa/Soğutma: Lian Li Lancool + 360mm AIO.
OC yok, 2x DDR4 slot (max 64GB 3200MHz), 1x M.2 , PCIe 4.0 x16 sınırlı, VRM zayıf. 14700KF'nin %20-30 gücünü boşa harcar, voltaj ısı sorunu yaşanmasını saymıyorum bile. Resmen adam gundikliyor bunlar.
hocam çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içineğer hepsiburada peşin fiyatına 10 taksit seçeneğinden faydalanabiliyosan aşırı iyi bi fırsat fiyatı çok iyi
eğer o olmuyosa bunu al bende aldım 6 taksit veriyo güzel
işlemci olarak ikisi arasında senin seçim yapman lazım ben 7500x3d öneririm. seçenek olsun amaMSI VGA GEFORCE RTX 5070 TI 16G VENTUS 3X OC RTX5070TI 16GB GDRR7 256 B DX12 PCIE 5.0 X16 (3XDP 1XHDMI) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI VGA GEFORCE RTX 5070 TI 16G VENTUS 3X OC RTX5070TI 16GB GDRR7 256 B DX12 PCIE 5.0 X16 (3XDP 1XHDMI) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
![]()
AMD Ryzen 5 7500X3D TRAY 4.50GHz AM5 İşlemci (Grafik Kart VAR, Fan YOK) - idefix
AMD Ryzen 5 7500X3D TRAY 4.50GHz AM5 İşlemci (Grafik Kart VAR, Fan YOK) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemciler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
anakart olarak en uygun olanı hesaba ekledim ama diğerlerine de bi bakabilirsin. eklediğim mantıklı en uygun model. özellikle ikinciye çıkabiliyosan kesinlikle öneririm matx ama güzel bi kartAMD Ryzen 7 9700X 3.80 Ghz 8 Core 16 Threads 40MB cache AM5 4nm TRAY(FANSIZ-KUTUSUZ) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AMD Ryzen 7 9700X 3.80 Ghz 8 Core 16 Threads 40MB cache AM5 4nm TRAY(FANSIZ-KUTUSUZ) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
GIGABYTE B840M D2H AMD AM5 mATX ULTRA DURABLE Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE B840M D2H AMD AM5 mATX ULTRA DURABLE Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trramler uçmuş gitmiş bu fiyatlar şaka gibi ama en ucuz alınacak rem bu sanırımASUS PRIME B850M-K AMD B850 AM5 DDR5 8200 DP HDMI Çift M2 USB3.2 AURA RGB 2.5Gbit LAN mATX 8+2+1 Güç Aşamaları, 1xGen5 M.2, Advanced AI PC-Ready : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS PRIME B850M-K AMD B850 AM5 DDR5 8200 DP HDMI Çift M2 USB3.2 AURA RGB 2.5Gbit LAN mATX 8+2+1 Güç Aşamaları, 1xGen5 M.2, Advanced AI PC-Ready : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
psu kendi kullandığım psu fiyat olarak en amntıklısı bence![]()
Patriot 32GB(2x16) Viper Xtreme 5 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVX532G60C30K)
Patriot 32GB(2x16) Viper Xtreme 5 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVX532G60C30K) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
ssdler de uçtu ram kadar olmasa da. kullandığım ssd yine şuan en mantıklısı bu gibi![]()
Gigabyte GP-UD850GM PG5 850W 80+ Gold 120mm Fan Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
kasa da eli yüzü düzgün en uygunu buMLD 1TB M500 NVME 2280 Gen4 SSD 7000/4700MB MLD22M500P21-1000 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MLD 1TB M500 NVME 2280 Gen4 SSD 7000/4700MB MLD22M500P21-1000 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
MSI MAG FORGE M100R Mini Tower PC Kasası - Temperli Cam, Micro-ATX ve Mini-ITX Özelliği, Mesh Ön Panel, Hub Denetleyicili 4 x 120mm ARGB Fanlar, Manyetik Toz Filtresi, USB 3.2 Gen 1 Tip-A Bağlantı Noktası : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MAG FORGE M100R Mini Tower PC Kasası - Temperli Cam, Micro-ATX ve Mini-ITX Özelliği, Mesh Ön Panel, Hub Denetleyicili 4 x 120mm ARGB Fanlar, Manyetik Toz Filtresi, USB 3.2 Gen 1 Tip-A Bağlantı Noktası : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
bütün parçaları güvenilir satıcıdan baktım 91k tutuyo. 5070ti pahalı maalesef bende 95 e topladım. bi itopya gaminggentr ye falan da bakabilirsin hem parça hem oem sistemler için. parça ve oem sistem atarsanız kıyaslarız.
intel ultra da ölü yine değişiyobence bu parayı verecekseniz ölü bir soket almayın, am5 veya intel ultra alın alacaksanız. bu fiyata giriş sevie anakart veriyor ayrıca bu sistem bence mantıksız.