5070 Ti 16 GB 256bit Bu Sistem alınır mı? 90K

sanırım bir sistemde bir anakart kötü gördüğüm kadarıyla fiyatı i5 14 nesil seçersek 5k daha düşüyor 85’e geliyor sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peşin fiyata 4 taksit itopyada şu an peşin fiyatına taksit kampanyası var başka pc sitelerinde maalesef yok denecek kadar az bir anda tüm parayı çıkarabilecek gücüm maalesef yok 🥲😔
Pahalı 4 taksit için. Kendin toplayabilirsin. Bu paraya+10 taksit daha iyi parçalar bulabilirsin.

Anakart çok kötü
Kazık
ÖLÜ SOKET
teşekkür ederim

işlemciyi amd yap ve anakart kasa psu falan bu fiyat için çöp
teşekkür ederim pc hocasının GG15'i mi mantıklı peki siz ne önerirsiniz 75-90k için 75k olursa süper olur :)

Pahalı 4 taksit için. Kendin toplayabilirsin. Bu paraya+10 taksit daha iyi parçalar bulabilirsin.
çok teşekkür ederim hocam ama kendim evde birleştiremem o yetkinliğim maalesef yok zor değilse youtubeden izleye izleye yapabilirim sizce pc hocasının GG15 nasıl? biraz daha bekleyeyim mi PC hocası yine bir videoyla gelir mi kasım fırsatı muhabbetine biraz daha beklemek gerekir mi sonuçta orjinal black friday 29 kasım kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum ilk defa sistem alacağım paramın boşuna gitmesini hiç istemiyorum :(

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
teşekkür ederim

teşekkür ederim pc hocasının GG15'i mi mantıklı peki siz ne önerirsiniz 75-90k için 75k olursa süper olur :)

çok teşekkür ederim hocam ama kendim evde birleştiremem o yetkinliğim maalesef yok zor değilse youtubeden izleye izleye yapabilirim sizce pc hocasının GG15 nasıl? biraz daha bekleyeyim mi PC hocası yine bir videoyla gelir mi kasım fırsatı muhabbetine biraz daha beklemek gerekir mi sonuçta orjinal black friday 29 kasım kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum ilk defa sistem alacağım paramın boşuna gitmesini hiç istemiyorum :(
hocam ben tek tek topladım. sana da tek tek toplarım dersen parça parça öneride bulunurum

zahmet olmazsa hazır elinizde varsa paylaşır mısınız?
türkiyede yaşıyoruz hocam şimdi önerdiklerimi almazsanız sabah uyandığınızda zam gelmiş olur büyük ihtimalle bakıp atayım

Bu sistemin ederi 75-80 bin TL max. Itopya 10-15 bin TL kar koymuş, hazır sistem vergisi + şişirme.

Şöyle bir sistem toplanabilir.
İşlemci: Ryzen 7 7800X3D
Anakart: MSI B650 Tomahawk
GPU: RTX 5070 Ti.
RAM: 32GB DDR5 6000 CL30.
SSD: 2TB Gen5
PSU: MSI MAG A850GL Gold
Kasa/Soğutma: Lian Li Lancool + 360mm AIO.

Çok kötü kazık hele o anakart
OC yok, 2x DDR4 slot (max 64GB 3200MHz), 1x M.2 , PCIe 4.0 x16 sınırlı, VRM zayıf. 14700KF'nin %20-30 gücünü boşa harcar, voltaj ısı sorunu yaşanmasını saymıyorum bile. Resmen adam gundikliyor bunlar.

teşekkür ederim

Hocam çiçek legosunu yapabiliyorsan bunu da yaparsın. Vida takmak ve kablo sokmak bu kadar işlem. Önemli olan şey kaba davranmadan acele etmeden birleştirmek. Zaten güncel sistemlerde her şey belli ve hazır. Bilgi gerektiren bir şey yok aynı anakartlı bir video bulursun baka baka yaparsın.

Hiç cesaret edemiyorsan da paketleri açma biriktir git bir bilgisayarcıya abi 500 ateşliyim topla şunu de yaptır. Ya da bir tanıdık vardır illa çevrende.

Hazır olarak da daha uygununu bulursun. Sadece çok pahalıya geliyorlar. Parçaları tek tek toplasan aynı fiyatlarda çıkıyor ama tek çekim veya vade farkı koyuyor zaten o %40 enflasyonu yemiş oluyorsun ve pahalıya geliyor. Daha bu ay 20kya 9800x3d 50kya 5070ti aldım aylık taksiti 7. Hazır alsam yine toplamı yaklaşık 70k oluyordu ve tek çekim. İlk aydan cebimde kalan 63k zaten sadece faizle 65.5k oldu. Diğer taksidi kendi çıkaracak kereta.

Bahsettiğin videoları takip etmiyorum ama buralarda bakan çok oluyor. Bir süre takip edersen bazı kaynaklardan, önüne düşer diye düşünüyorum.

zahmet olmazsa hazır elinizde varsa paylaşır mısınız?
eğer hepsiburada peşin fiyatına 10 taksit seçeneğinden faydalanabiliyosan aşırı iyi bi fırsat fiyatı çok iyi
eğer o olmuyosa bunu al bende aldım 6 taksit veriyo güzel
işlemci olarak ikisi arasında senin seçim yapman lazım ben 7500x3d öneririm. seçenek olsun ama
anakart olarak en uygun olanı hesaba ekledim ama diğerlerine de bi bakabilirsin. eklediğim mantıklı en uygun model. özellikle ikinciye çıkabiliyosan kesinlikle öneririm matx ama güzel bi kart
ramler uçmuş gitmiş bu fiyatlar şaka gibi ama en ucuz alınacak rem bu sanırım
psu kendi kullandığım psu fiyat olarak en amntıklısı bence
ssdler de uçtu ram kadar olmasa da. kullandığım ssd yine şuan en mantıklısı bu gibi
kasa da eli yüzü düzgün en uygunu bu

bütün parçaları güvenilir satıcıdan baktım 91k tutuyo. 5070ti pahalı maalesef bende 95 e topladım. bi itopya gaminggentr ye falan da bakabilirsin hem parça hem oem sistemler için. parça ve oem sistem atarsanız kıyaslarız.

bence bu parayı verecekseniz ölü bir soket almayın, am5 veya intel ultra alın alacaksanız. bu fiyata giriş sevie anakart veriyor ayrıca bu sistem bence mantıksız.

Bu sistemin ederi 75-80 bin TL max. Itopya 10-15 bin TL kar koymuş, hazır sistem vergisi + şişirme.

OC yok, 2x DDR4 slot (max 64GB 3200MHz), 1x M.2 , PCIe 4.0 x16 sınırlı, VRM zayıf. 14700KF'nin %20-30 gücünü boşa harcar, voltaj ısı sorunu yaşanmasını saymıyorum bile. Resmen adam gundikliyor bunlar.
o bütçe ile bu sistem toplanmaz

hocam bilgileriniz için teşekkür ederim çok sağolun

eğer hepsiburada peşin fiyatına 10 taksit seçeneğinden faydalanabiliyosan aşırı iyi bi fırsat fiyatı çok iyi
eğer o olmuyosa bunu al bende aldım 6 taksit veriyo güzel
işlemci olarak ikisi arasında senin seçim yapman lazım ben 7500x3d öneririm. seçenek olsun ama
anakart olarak en uygun olanı hesaba ekledim ama diğerlerine de bi bakabilirsin. eklediğim mantıklı en uygun model. özellikle ikinciye çıkabiliyosan kesinlikle öneririm matx ama güzel bi kart
ramler uçmuş gitmiş bu fiyatlar şaka gibi ama en ucuz alınacak rem bu sanırım
psu kendi kullandığım psu fiyat olarak en amntıklısı bence
ssdler de uçtu ram kadar olmasa da. kullandığım ssd yine şuan en mantıklısı bu gibi
kasa da eli yüzü düzgün en uygunu bu

bütün parçaları güvenilir satıcıdan baktım 91k tutuyo. 5070ti pahalı maalesef bende 95 e topladım. bi itopya gaminggentr ye falan da bakabilirsin hem parça hem oem sistemler için. parça ve oem sistem atarsanız kıyaslarız.
hocam çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

bence bu parayı verecekseniz ölü bir soket almayın, am5 veya intel ultra alın alacaksanız. bu fiyata giriş sevie anakart veriyor ayrıca bu sistem bence mantıksız.
intel ultra da ölü yine değişiyo

Geri