🔥İndirim NEXT 55 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 19.499₺ )⚡️

Merhaba arkadaşlar aile evime aldım ancak 65 ile arasında gidip geliyorum çok fark var mı aralarında sesi haricinde alanlar bilgilendirme yapabilir mi teşekkürler. Ailem genelde tv kanallarını izliyor 8k fiyat farkına değer mi?
Hocam. Tamamen izleme mesafesi ile ilgili bir konu bugün kurulacak. Detaylı bilgi veririm.

14 kasimda siparis verdim amazondan hala kargoya verilmedi 24 kasimda teslim edilecek yaziyor. ama su an siparis versem 20 kasimda teslim edilecekmis, beni neden sona sallamislar ki :)

13 kasımda sipariş verdim 14 kasımda teslim edildi dünde arkadaşlar kurdular 7-8 senelik vestelin led tvsinden geçtiğim için çağ atlamış gibi oldum hoparlörleri çok şaşırttı beklediğimin çok çok üstünde çıktı şuanlık memnunum menüler arası ve uygulamalar arası geçişte gayet akıcı hiç takılma yaşamadım 65 inçini alacaktım iyi ki almamışım 55 bile tam sığdı masama

Ekler

• tv.webp
    tv.webp
    228.7 KB · Hit: 201
Merhaba arkadaşlar aile evime aldım ancak 65 ile arasında gidip geliyorum çok fark var mı aralarında sesi haricinde alanlar bilgilendirme yapabilir mi teşekkürler. Ailem genelde tv kanallarını izliyor 8k fiyat farkına değer mi?
Hocam kutu açılana kadar 65 liğe mi geçsem düşüncesi bende de vardı. Kutu açılınca gayet yeterli olduğunu gördüm. 3 m den izliyorum. bir büyüğü başımı ağırıtır ve gözümü yorardı kesin. Ses sistemim var daha önce aldığım benim için tv nin sesi kritik değil hatta hiç denemedim bile. İzleme mesafeniz 140x2-2.5= yormuyor ve kendini izletiyor. 165x2-2.5 olarak da 65 inçliği için kontrol edebilirsiniz. Yani aslında boyut sizin için önemli değilse. Şahsi fikrim sonradan bir 2.1 soundbar daha güzel zevk verecektir.

Alanlar yorumlayabilir mi nasıl? Odaya almayı düşünüyorum bende PS için vs

Sabah bir baktım ki 65 inçlik Stoğa yeniden girmiş hemen çektim kargoda

Guzel renk ayari tutturanlar burada paylassin lutfen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,130
Üyeler
185,029
Son üye
yüzbaşıero
Geri