Yardım Sıfır 17 mi yoka sıfır 16 pro kullananlar yazabilir mi

Kamerası biraz daha iyi degil mi bide titanyum
benim bildigim 17 nin kamerasi daha iyi degilmi 15pro ya gore ustelik batarya olarakta 17 bi tik daha fazla, islemci olarakta onde yanlis anlasilma olmasin 15proda kullandim 15plusta kullandim ancak 17 olabilceklerini dusunmuyorum eger ki telefonun goruntusunu begenmiyorsan kendini zorlama 15pro al ama emin olki herkesin 17 diyecegini dusunuyorum hayirliolsun simdiden

özel değilse yaş kaçtı tam belirtmrsend eolur 18+mı ona göre yorum yapıcam
Küfür mü edilen ne dicen merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim bildigim 17 nin kamerasi daha iyi degilmi 15pro ya gore ustelik batarya olarakta 17 bi tik daha fazla, islemci olarakta onde yanlis anlasilma olmasin 15proda kullandim 15plusta kullandim ancak 17 olabilceklerini dusunmuyorum eger ki telefonun goruntusunu begenmiyorsan kendini zorlama 15pro al ama emin olki herkesin 17 diyecegini dusunuyorum hayirliolsun simdiden
Kamera görüntüsü beğenmiyorum ya 11 den geçinen bi fark olmucsk gibi

Küfür mü edilen ne dicen merak ettim

Kamera görüntüsü beğenmiyorum ya 11 den geçinen bi fark olmucsk gibi
e tabi 3 kamera + saglam kalın kılıfla telefon gercekten tank gibi duruyor yalan yok fakat performans ve pilin daha az oldugunu sorun etmem diyorsan 15pro alabilirsin yine de forumdaki insanlarin hepsi 17 diyecektir kalite farkinida hissedersin sana diyecegim en iyi tavsiye bi telefoncuya gidip iki telefonuda eline al ve bak tanidigin biri varsa ondanda isteyebilirsin

katiliyorum buna ama goruntusunu begenmiyorsa yapicak birsey yok
Cihazın görüntüsünde de bir şey yok bence tasarımı iyi ama “arkada o 3 kamerayı görecem Pro olduğu belli olsun zengin göstersin” mantığı varsa ona bir şey diyemiyorum.

Nasıl 16 pro daha iyidir 17den
İşlemci daha kötü pil daha kötü arka kameralar aynı ön kamera yine daha kötü. 17 nin tek geri kaldığı konu 16 Pronun zoom yapan 3. Kamerası o da diğerlerinin yanında çok önemli değil.

Cihazın görüntüsünde de bir şey yok bence tasarımı iyi ama “arkada o 3 kamerayı görecem Pro olduğu belli olsun zengin göstersin” mantığı varsa ona bir şey diyemiyorum.
kesinlikle, apple 17 ye 3 kamera taksa deli gibi satardi ama model farki yapip diger modellere 3 kameraya yapip parayi daha cok kırıyolar,artik telefonlar dahada ust seviyeye cikamiyor zaten bi duraklama evresine girilmis gibi,bir gun daha yuksek ekran hizina sahip telefon cikarsa isler cok degisicek yada bataryasi farkli daha guclu bi model.gorucez artik zamanla

Kararsız kalınacak bir şey yok bunda 16 Prodan bile mantıklı kalıyor düz 17 şuan.

İşlemci daha kötü pil daha kötü arka kameralar aynı ön kamera yine daha kötü. 17 nin tek geri kaldığı konu 16 Pronun zoom yapan 3. Kamerası o da diğerlerinin yanında çok önemli değil.

Zengin görünmek için degil sadece o kadar para veriyorum ya ondan

kesinlikle, apple 17 ye 3 kamera taksa deli gibi satardi ama model farki yapip diger modellere 3 kameraya yapip parayi daha cok kırıyolar,artik telefonlar dahada ust seviyeye cikamiyor zaten bi duraklama evresine girilmis gibi,bir gun daha yuksek ekran hizina sahip telefon cikarsa isler cok degisicek yada bataryasi farkli daha guclu bi model.gorucez artik zamanla
Apple modelleri statü malzemesi yapıyor. iPhone 16E ye tek kamera koyma sebebi de o zaten ucuz telefonun ucuz durmasını istiyor, donanımı baya iyi o cihazın ama o ucuz görüntüsü için parası olan almıyor hatta parası olmayan bile almıyor gidip daha kötü donanımı olan 14e aynı parayı veriyor. Düz modeli normal gösteriyor Pro segmentine koca koca kameralar koyup zenginlik algısı verdiriyor. Yoksa şuan 17 Pro ile düz 17 arasında da normal kullanıcıyı etkileyecek hiçbir fark yok Pro alan 3 koca kamera görüntüsü ve kozmik turuncu rengi için o parayı veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,265
Üyeler
184,911
Son üye
apollo2135
Geri