Nothing phone 1 tekrar 10kya iner onu alKampanyadan 10k ya nothing phone cmf yi almayı düşünüyorum idareten 1-2 yıl kullanacağim baska secenek varmı ne alınabilir
olsun hocam bence bu butcede alacaksaniz nothing phone alin16 gb telefon kullanıyorum![]()
cmf mi yoksa nothig phone 1 mi zaten telefonu idarelik 1-1.5 yıl kullanıp anneme vereceğim sonra iphone alabilirim şu anda telefonum kullanılamaz boyuta geldiği için değiştirmek istiyorumolsun hocam bence bu butcede alacaksaniz nothing phone alin
5 yillik poco x3den nothing gectim bence baya iyi telefon 120hz ekran suresi dusuk biraz 60hz kullaniyorum kamerasi da pocoya gore kotu diger ozellikleri daha iyicmf mi yoksa nothig phone 1 mi zaten telefonu idarelik 1-1.5 yıl kullanıp anneme vereceğim sonra iphone alabilirim şu anda telefonum kullanılamaz boyuta geldiği için değiştirmek istiyorum
bu tip telefonların tasarımları hoşuma gitmiyornp1 alamıyosan Realme 12 plus' a yönel
hangi nothing5 yillik poco x3den nothing gectim bence baya iyi telefon 120hz ekran suresi dusuk biraz 60hz kullaniyorum kamerasi da pocoya gore kotu diger ozellikleri daha iyi
nothing phone 1bu tip telefonların tasarımları hoşuma gitmiyor
hangi nothing
stoğu bitmiş düz cmf alacağım sanırım