❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Ben videoyu izledim o videodaki ürünlerde süngeri koymadan kapatıyolar . Videodan alacağım ekran görüntüsünden göstereyim birazdan size
sen servis.next.com.tr den görebiliyor musun hangi işlemin yapıldığını?

@Zalımo hani 444 3 666 ilk kurulum için aradığında sana bir sms ile id ve şifre iletilmişti onunla servis.next.com.tr girip bir baksana.

BDBCB336-4917-4613-B311-6ADD5C6A9AC3.webp

Bu yukarda işaretlediğim parçanın üzerine küçük kare kendinden yapışkanlı süngerlerden yapıştırıyolar scrollün videodaki hiçbi tv ye koymadan kapatmışlar 😃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Zalımo evet hocam kapatılan servis kayıtlarından bir görüntü atar mısınız
Bakıyorum şimdi ona da hocam

Bu yukarda işaretlediğim parçanın üzerine küçük kare kendinden yapışkanlı süngerlerden yapıştırıyolar scrollün videodaki hiçbi tv ye koymadan kapatmışlar 😃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bakıyorum şimdi ona da hocam
çünkü servis yaptığı işlemin resmini çekip yüklüyor.

hocam tam anlayamadım bu yeşil kısmın içindeki bir yere mi yoksa direkt siyah kapağın üstüne mi koyuyorlar

Ekler

• 1763660462525.webp
    1763660462525.webp
    258.9 KB · Hit: 43
Ben WhatsApp'tan yazdım seri nodan baktilar sorun yok dediler. Test yaptığımda da sorun bulamadım.

hocam tam anlayamadım bu yeşil kısmın içindeki bir yere mi yoksa direkt siyah kapağın üstüne mi koyuyorlar
Direkt o siyah kapağın üzerine yapıştırıyor hocam. O kapakla söktükleri dış kapak arasında sünger olmayınca titreşimden dolayı o kare kapakla en dıştaki kapak birbirine vurarak zırıltı yapıyor. Ama bizim duyduğumuz ses için dibine girmeye gerek yoktu 3-4 metreden ses 30 lardayken bile acaip rahatsız edecek derecede duyuluyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,286
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri