❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Normal mi bilmiyorum servis neyi takmayı unuttu onu düşünüyorum.
bence bahsedilen eksik parça o kısımdaki süngerler değil hocam kabinle sub arasında yükseklik farkı olduğu için sub titreyince kabini titreştiriyor büyük ihtimalle orayı sıkıştırmak için sünger kullanıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Apollo sizde de mi bu şekilde cızırtı var diye not düşmüşler?

@somoncum hocam şimdi aklıma geldi düzelttiren arkadaş 4 tane vidadan bahsetmişti attığınız videoda sub ın olduğu kısımda 4 vida var belki onun altındadır

Ekler

• 1763657459332.webp
    1763657459332.webp
    45.5 KB · Hit: 47
bence bahsedilen eksik parça o kısımdaki süngerler değil hocam kabinle sub arasında yükseklik farkı olduğu için sub titreyince kabini titreştiriyor büyük ihtimalle orayı sıkıştırmak için sünger kullanıyorlar

@somoncum hocam şimdi aklıma geldi düzelttiren arkadaş 4 tane vidadan bahsetmişti attığınız videoda sub ın olduğu kısımda 4 vida var belki onun altındadır
Evet cızırtı yazıyor hocam.

@Perfectshot06 çoğu markanın genel müdürlüğü mağazası servisi bana yakın şansa bak :D keza bu next'inde genel müdürlüğü ve sanırım teknik servisi 20 dk 4 km sultanbeyli merkeze geçerken önünden geçiyorum :D desteklik durum olursa haberleşiriz :kekw:

bence de o silikonlar konulmamış olabilir.

5 dakika ya bir video atacağım sorun bariz belli olacaktır.

arkdaaşlar bahsettıgınız cızırtı yenı kargoya verilmıslerde de varmı

başlarda fark etmemiştim bugün bass açtığımda fark ettim baya belli oluyor.

Geri