❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Normal mi bilmiyorum servis neyi takmayı unuttu onu düşünüyorum.
bence bahsedilen eksik parça o kısımdaki süngerler değil hocam kabinle sub arasında yükseklik farkı olduğu için sub titreyince kabini titreştiriyor büyük ihtimalle orayı sıkıştırmak için sünger kullanıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Apollo sizde de mi bu şekilde cızırtı var diye not düşmüşler?

@somoncum hocam şimdi aklıma geldi düzelttiren arkadaş 4 tane vidadan bahsetmişti attığınız videoda sub ın olduğu kısımda 4 vida var belki onun altındadır

Ekler

• 1763657459332.webp
    1763657459332.webp
    45.5 KB · Hit: 50
bence bahsedilen eksik parça o kısımdaki süngerler değil hocam kabinle sub arasında yükseklik farkı olduğu için sub titreyince kabini titreştiriyor büyük ihtimalle orayı sıkıştırmak için sünger kullanıyorlar

@somoncum hocam şimdi aklıma geldi düzelttiren arkadaş 4 tane vidadan bahsetmişti attığınız videoda sub ın olduğu kısımda 4 vida var belki onun altındadır
Evet cızırtı yazıyor hocam.

@Perfectshot06 çoğu markanın genel müdürlüğü mağazası servisi bana yakın şansa bak :D keza bu next'inde genel müdürlüğü ve sanırım teknik servisi 20 dk 4 km sultanbeyli merkeze geçerken önünden geçiyorum :D desteklik durum olursa haberleşiriz :kekw:

bence de o silikonlar konulmamış olabilir.

5 dakika ya bir video atacağım sorun bariz belli olacaktır.

arkdaaşlar bahsettıgınız cızırtı yenı kargoya verilmıslerde de varmı

başlarda fark etmemiştim bugün bass açtığımda fark ettim baya belli oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,302
Üyeler
184,919
Son üye
atakod
Geri