❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Screenshot_3.webp

Sarı çizgilerin olduğu yerlere kalın eva sünger mi çekecekler acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Screenshot_4.webp

@Apollo Bunlar mı yok diyorsun?

Galiba sizinki kadar yüksek değil bendeki.
hocam dağlar kadar fark var sizde olmayadabilir
Hocam dediğiniz saniyelerle bire bir cızırtı var. Artık kesin eminim ortak bir sorun, peki sizin yerde mi duvarda mı?
duvarda hocam benimki kendi 4270 duvar aparatıyla

@Zalımo hocam şu konuya bir açıklık getirir misiniz televizyonun arkasını açarken riskli bir işlem yapılıyor mu? yukarıda subwoofer kısmının fotosunu atmış arkadaşlar neresine koyuluyor bahsettiğiniz süngerler

Alıntıyı görüntüle
Sarı çizgilerin olduğu yerlere kalın eva sünger mi çekecekler acaba?

Alıntıyı görüntüle
@Apollo Bunlar mı yok diyorsun?
Onları demiyorum, bahsettiği süngeri anlatmak için benzer bir foto atmış.
Yok hocam o kadar basit bişey ki görseniz gülersiniz 4 tane küçük kare sünger yapıştırdılar kapağın altındaki bir parçaya

Ben tv yi tuttum servisten gelen arkadaş kapağı çıkarıp süngerleri yapıştırdı o ara tv yi bırakamadığım için çekemedim ama temsili bir resim koyayım.1.5 santimetrekare falan ölçüsünde kare küçük kendinden yapışkanlı sünger yapıştırdı sorun çözüldü. Aşağı koyduğum resimdeki küçük karelerden yapıştırdı

Alıntıyı görüntüle

hocam dağlar kadar fark var sizde olmayadabilir

duvarda hocam benimki kendi 4270 duvar aparatıyla

@Zalımo hocam şu konuya bir açıklık getirir misiniz televizyonun arkasını açarken riskli bir işlem yapılıyor mu? yukarıda subwoofer kısmının fotosunu atmış arkadaşlar neresine koyuluyor bahsettiğiniz süngerler
Aslında servis kayıtlarının açıldığı kapatıldığı ve resimlerinin yüklendiği bir yer var servis.next.com.tr @Zalımo ilk kurulum için kayıt açtırdığın da sms ile iletilen id ve şifreyi girerek servisin hangi işlemi uyguladığını görebiliriz aslında.

Onları demiyorum, bahsettiği süngeri anlatmak için benzer bir foto atmış.
o süngerler var bizde de fakat başka ne sünger var onu bilmiyoruz.

@Apollo hocam benim sorunumu yanlış anladılar galiba wpden "İş emri açtık, servisimiz gerekli müdahaleyi yapacaktır." yazmışlar. sms olarak da bunu atmışlar. size parça gönderecez vs diye ayrıntı verdiler mi yoksa bana yazdıkları gibi mi yazdılar?

Ekler

• 1763656942326.webp
    1763656942326.webp
    30 KB · Hit: 43
@Apollo hocam benim sorunumu yanlış anladılar galiba wpden "İş emri açtık, servisimiz gerekli müdahaleyi yapacaktır." yazmışlar. sms olarak da bunu atmışlar. size parça gönderecez vs diye ayrıntı verdiler mi yoksa bana yazdıkları gibi mi yazdılar?
444 3 666 arayarak servis kayıtı açtırsak?

Herhalde @Zalımo hocamla aynı işlem uygulanacaktır. Parça servise kargolanacak sonra montaj olacak.

Geri