❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Hocam benim anladığım parça eksik olan tv'yi kameradan falan bir şekilde kontrol edip buluyorlar. Yani servis seri no bakıp arıza kaydı açarsa kesin bu problem var demek ki. Siz ilk olduğunuz için size detay verdiler galiba değil mi?
Ben arızayı ilk bildiren olduğum için arayıp bi nevi teşekkür bi nevi açıklama babında epey detaylı bilgilendirdiler.Next Firmasının teknik servis müdürü aradı direkt.Sonra arayan kişiyi benim burda montaj yapan arkadaşa sordum şu isimli kişi kimdir diye oda direkt müdür dedi teyit ettim yani.Anlattıklarından anladığım kadarıyla onlarda benim tvnin seri numarasından üretim kaydını incelemişler o şekilde tespit etmişler eksik parçayı.Muhtemelen hangi seride eksik olduğunu biliyolardır ama konulmayan parça o kadar önemsiz bir detay ki gördükten sonra kızamıyorum.Çok fazla gözden kaçabilecek sonraki ürünlerde de ara sıra unutulabilecek bir şey çünkü fabrikada da manuel yaptıkları bir işlem sanırım.Tüm arıza kayıtlarına servis gönderip baktırmaktansa kamera kayıtlarından bakmaları çok daha pratik olur diye düşünüyorum. Müdür beyin cep numarası var hatta bir sıkıntı olursa arayabilirsin de dedi ama arayıp rahatsız etmek istemiyorum. Belki yarın benim tv yapıldığı için bi teşekkür etmek için ararım vakti varsa forumdaki kaygılardan sorunlardan da bahsederim.

Ben arızayı ilk bildiren olduğum için arayıp bi nevi teşekkür bi nevi açıklama babında epey detaylı bilgilendirdiler.Next Firmasının teknik servis müdürü aradı direkt.Sonra arayan kişiyi benim burda montaj yapan arkadaşa sordum şu isimli kişi kimdir diye oda direkt müdür dedi teyit ettim yani.Anlattıklarından anladığım kadarıyla onlarda benim tvnin seri numarasından üretim kaydını incelemişler o şekilde tespit etmişler eksik parçayı.Muhtemelen hangi seride eksik olduğunu biliyolardır ama konulmayan parça o kadar önemsiz bir detay ki gördükten sonra kızamıyorum.Çok fazla gözden kaçabilecek sonraki ürünlerde de ara sıra unutulabilecek bir şey çünkü fabrikada da manuel yaptıkları bir işlem sanırım.Tüm arıza kayıtlarına servis gönderip baktırmaktansa kamera kayıtlarından bakmaları çok daha pratik olur diye düşünüyorum. Müdür beyin cep numarası var hatta bir sıkıntı olursa arayabilirsin de dedi ama arayıp rahatsız etmek istemiyorum. Belki yarın benim tv yapıldığı için bi teşekkür etmek için ararım vakti varsa forumdaki kaygılardan sorunlardan da bahsederim.
Hocam olur da arar fırsat bulur da sorarsanız merak ettiğim bir konu var. Seri no dan cihazda eksik parça var mı yok mu anlayabiliyorlar mı? Bunu sorabilirseniz çok makbule geçer. Şu sebepten soruyorum: Hem benim hemde tahminen diğer arkadaşların kafasında acaba sıkıntı yok muydu, ben mi evhamlanıyorum, servis boş yere gelmesin diye geçmiştir.(Ben parçanın çok çok büyük ihtimalle eksik olduğunu düşünmeme rağmen) Daha sonra sıkıntıyı geç fark eden arkadaşlarında kafasında soru işareti kalmasın.

Hocam olur da arar fırsat bulur da sorarsanız merak ettiğim bir konu var. Seri no dan cihazda eksik parça var mı yok mu anlayabiliyorlar mı? Bunu sorabilirseniz çok makbule geçer. Şu sebepten soruyorum: Hem benim hemde tahminen diğer arkadaşların kafasında acaba sıkıntı yok muydu, ben mi evhamlanıyorum, servis boş yere gelmesin diye geçmiştir.
Yarın gün içinde arayabilirsem sorarım hocam onlarında bi nevi işine yarayacak bir durum. Eve servis gönderip cihazı açtırıp bakmaktansa kamera kaydından son arka kapağın kapatılmadan önceki haline bakmaları yeterli olacaktır.

TV nin arkasındaki vidaların üstünde açılıp açılmadığını gösteren bir boya-etiket vs. var mı?
Böyle bir şey yoksa, fotolardan nereye takıldığını gördüğümüze göre elinden iş gelenler ( benim gibi :) ) kendimiz bile takabiliriz sanki??

TV nin arkasındaki vidaların üstünde açılıp açılmadığını gösteren bir boya-etiket vs. var mı?
Böyle bir şey yoksa, fotolardan nereye takıldığını gördüğümüze göre elinden iş gelenler ( benim gibi :) ) kendimiz bile takabiliriz sanki??
Eli tornavida tutsun yeter hocam. Vidaları çıkardığı yerde öyle etiket vs bişey görmedim ben. Dış paneli açıp bakmanız yeterli olur.Vidalar küçük ve siyah zaten sizden sonra olur da açılması gerekirse onlarda tornavidayla açacaklar dolayısıyla siyah vidanın renginden aşınmasından vs anlama ihtimalleri de yok siz mi yaptınız onlar açarken mi oldu nerden bilsinler birde vidalar derinde olduğu için ışık tutarak vs de göremiyolar net bi şekilde.

Eli tornavida tutsun yeter hocam. Vidaları çıkardığı yerde öyle etiket vs bişey görmedim ben. Dış paneli açıp bakmanız yeterli olur.Vidalar küçük ve siyah zaten sizden sonra olur da açılması gerekirse onlarda tornavidayla açacaklar dolayısıyla siyah vidanın renginden aşınmasından vs anlama ihtimalleri de yok siz mi yaptınız onlar açarken mi oldu nerden bilsinler birde vidalar derinde olduğu için ışık tutarak vs de göremiyolar net bi şekilde.
Şu taktıkları şeyleri, takılmış haliyle görebilen/fotosunu çekebilen var mı? Varsa paylaşırsa çok makbule geçecek.
Ş.dışında olduğum için TV kargonun ofisinde teslim edilmeyi bekliyor 3 gündür.
TVyi alıp kurdurduktan sonra bu işi kendim halledeceğim... ( 11 kasım siparişi olduğu için aynı seri büyük ihtimal)

elleme bence garantiden çıkmasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,272
Üyeler
184,914
Son üye
tt.cengiz
Geri