Matt Murdock
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,564
Gönderim yapmıyorlar maalesef
Gamepad harbi çok iyiymiş tuşları mekanik mi acaba? Stickler hall effectli yazıyor sadece
tuşlar mekanik değil hayır hocam ama malzeme kalitesi paket içeriği falan iyi gercekten o zaman 2000e süper ya demiştim bilmediğimdenGamepad harbi çok iyiymiş tuşları mekanik mi acaba? Stickler hall effectli yazıyor sadece
Gönerim yapmadıkları kesin değilse almayı düşünüyorum yatuşlar mekanik değil hayır hocam ama malzeme kalitesi paket içeriği falan iyi gercekten o zaman 2000e süper ya demiştim bilmediğimden
Usta bu gamepad alınır mı easysmx x15 mi daha iyidir bumu
ikisi de var bu daha iyi x15tenUsta bu gamepad alınır mı easysmx x15 mi daha iyidir bumu
Usta Türkiye gönderim yapıyorlarsa haber verir misinAlıntıyı görüntüle
Bilmeyenler için NEWSLETTER10 koduyla da ekstra %10 indirim oluyor ama ödeme adımında adres seçerken Türkiye çıkmıyor. Destek kaydı oluşturdum umarım olumlu bir şekilde yanıt alırım
Tabii ki. Gözüme 3 ürün kestirdim eğer gönderim oluyorsa çökeceğim hepsineUsta Türkiye gönderim yapıyorlarsa haber verir misin
Hangi ürünler ?Tabii ki. Gözüme 3 ürün kestirdim eğer gönderim oluyorsa çökeceğim hepsine
2 klavye ve bir gamepadHangi ürünler ?
daha önceden satış yapılıyordu ama. yunexpress olayından sonra askıya alındı sonra tam düzelmediülkemize gönderim yapmıyorlar. "malum zaten fantechi getirip sizi kazıklayan firmalar var o yüzden ayrı şekilde alamıyorsunuz sizin ülkede resmi olarak satılıyor" babında bir cevap vermişlerdi bana.