❌İndirim Bitti! Vodafone 5 GB 121 TL 10 GB 147 TL 20 GB 196 TL

2 saat önce Bimcell faturasızdan Vodafone faturalıya geçtim; kampanyanın bugün uzatmazlarsa son günüymüş dedi bayideki arkadaş.

Numarasını taşımada kararsız olanlar varsa bayiye gitmeden online olarak da taşıma işlemini yapabilirsiniz. Evinize ücretsiz kurye ile gönderiyorlar yeni sim kartı veya ertesi gün vodafone bayisine giderek elden simkart alabiliyormuşsunuz. Sms doğrulama kodu gönderiyorlar telefona, kodu söyleyerek elden alabiliyorsunuz.

Bimcell faturasızda kalan 90 TL bakiyemi de müşteri hizmetlerinin söylediğine göre taşıma işleminden 24 saat sonra edevletten "alacak borç sorgulama" yazarak sorgulayıp kendi adımıza olan bir IBAN' a aktarabiliyormuşuz.

2 saat önce Bimcell faturasızdan Vodafone faturalıya geçtim; kampanyanın bugün uzatmazlarsa son günüymüş dedi bayideki arkadaş.

Numarasını taşımada kararsız olanlar varsa bayiye gitmeden online olarak da taşıma işlemini yapabilirsiniz. Evinize ücretsiz kurye ile gönderiyorlar yeni sim kartı veya ertesi gün vodafone bayisine giderek elden simkart alabiliyormuşsunuz. Sms doğrulama kodu gönderiyorlar telefona, kodu söyleyerek elden alabiliyorsunuz.

Bimcell faturasızda kalan 90 TL bakiyemi de müşteri hizmetlerinin söylediğine göre taşıma işleminden 24 saat sonra edevletten "alacak borç sorgulama" yazarak sorgulayıp kendi adımıza olan bir IBAN' a aktarabiliyormuşuz.
bende de bimcell faturasız var 147 tl ye 10gb paket baya iyimiş ona geçiyorum şimdi, yalnız benim hatta epey bir miktar para var onları geri alıyoruz sanırım 800 küsür :D

bende de bimcell faturasız var 147 tl ye 10gb paket baya iyimiş ona geçiyorum şimdi, yalnız benim hatta epey bir miktar para var onları geri alıyoruz sanırım 800 küsür :D
Bimcell müşteri hizmetlerini bugün aradım, bakiye yanmıyormuş.
Hattın vodafone' da aktif olduktan 24 saat sonra edevlete girip arama kısmına "Abonelik, Borç ve Alacak Sorgulama" yazacakmışız. Türk tekelom alacak diye TL cinsinden görünce kendi adına olan bir IBAN yazarak masrafsız kesintisiz çekebiliyormuşuz bakiyeyi. Bir sorun olursa tekrar arayabilirsiniz dediler :)

Turkcellden vodafona gecenler varmı vodafone nasıl turkcelle gore memnunmusunuz.
Berbat. Tersini yaptım çağ atladım resmen 5Mbps alıyordum siteleri zor açıyordu 250Mbps alıyorum şuan 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Turktelekomda 6 ay 100gb bimcellde ise 3 ay 50gb bedava. Bu kampanyaları kullanmayanlar önce bunları kullanmaları bence. 9 ay bedava internet başka nerede bulunabilir.
İkisini birden kullanamıyorsun bu arada. Yeni müşteri saymıyor birinden diğerine geçince.

Berbat. Tersini yaptım çağ atladım resmen 5Mbps alıyordum siteleri zor açıyordu 250Mbps alıyorum şuan 😀

İkisini birden kullanamıyorsun bu arada. Yeni müşteri saymıyor birinden diğerine geçince.
Vodofone faturasıza geçip yılbaşında tt kampanya bekleyeceğim sanırım.

Vodofone faturasıza geçip yılbaşında tt kampanya bekleyeceğim sanırım.
Mevcutta Türk Telekom tarafındaysan Vodafone bulaşma Turkcell faturasıza geç ilk ay 100GB 100TL paketi var.

hat babamın üstüne nasılgeçebilirim bide türk telekommu vodafonemi
Her türlü Türk Telekom Vodafone denen firmaya bulaşmayın çok yavaş.

Son düzenleme:
23:40 da basvuruyu tamamladım 00:00 da kampanalar bitti

Arkadaşlar Kimlik filan isteme Pin kodu + Annenin kızlık soyad istemeleri normal mi hat taşınmada

Arkadaşlar Kimlik filan isteme Pin kodu + Annenin kızlık soyad istemeleri normal mi hat taşınmada
benden tc no kimli seri no baba adı ve fatura icin adres istendi pin kodu anne kızlık soyadı filan sormadılar yani normal değil zaten pin kodu ne alaka ?

kampanya bitmiş ama her sene yaptıkları gibi kasım ayının son haftası fiyatları arttırmış tüm operatörler sözleşmiş gibi. aralık ayının ilk haftası yine fiyatı düşürürler. son 3 yıldır pek şaşmıyor bu durum.

Başvuruyu yaptım bakalım bekliyorum.

Bunu neden burda ilan ettim bilmiyorum yazmasamda olurdu da şey hattımı kargocudan teslim alırken hangi bilgileri isteyecek müşteri hizmetleri e devletten kod alacaksınız mı dedi bir şey dedi anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,598
Üyeler
185,133
Son üye
bestami.cmz
Geri