Öneri Internet saglayıcı önerisi

Millenicom hakkında pek tecrübem yok, daha önce hiç kullanmadım. Sadece bir ara Netspeed'den geçiş yaparken Millenicom'a geçişimi son anda iptal edip GıbırNet'e geçiş yapmıştım. 1.5 yıldır da aktif olarak kullanıyorum.

Bursa'da oturuyorum ve gayet memnunum hizmetten. Olur da eğer fibere geçip sağlayıcı değişmek isterseniz, ben GıbırNeti önerebilirim. Millenicom kullanan arkadaşlar varsa eğer onlar da fikirlerini, hizmet kalitesini söylerse daha iyi olur sizin için.

Son olarak kararı siz verirsiniz.
biraz düşüneyim hocam zamanında gıbırnet kullandım memnundum ama bakayım geçmeyi düşünürsem gıbırnete geçerim siz ne kadar fatura ödüyorsunuz hocam 1000 lik pakete

biraz düşüneyim hocam zamanında gıbırnet kullandım memnundum ama bakayım geçmeyi düşünürsem gıbırnete geçerim siz ne kadar fatura ödüyorsunuz hocam 1000 lik pakete

Ben henüz geçemedim fibere. Adresimde fiber var normalde, 2 Kasım'da da başvuru yaptım ama hala bağlanmadı Türk Telekom sağ olsun. Beni arayıp kablo arızasından dolayı fiberi Kasım 25'e kadar bağlayacağız diyorlar ama aynı binadaki akrabama 4-5 gün önce gelip fiberi bağlayıp gittiler. TT fiberine geçiş yapmadığım için kıllığına mı yapıyorlar anlamadım.

Ben 500 MBPS olan paketini tercih ettim. Aylık toplam fiyat modem dahil 970 TL'ye gelecek benim. Modem için 70 TL kira var.

1000 MBPS paketi de modem dahil 1.170 TL.

Ben henüz geçemedim fibere. Adresimde fiber var normalde, 2 Kasım'da da başvuru yaptım ama hala bağlanmadı Türk Telekom sağ olsun. Beni arayıp kablo arızasından dolayı fiberi Kasım 25'e kadar bağlayacağız diyorlar ama aynı binadaki akrabama 4-5 gün önce gelip fiberi bağlayıp gittiler. TT fiberine geçiş yapmadığım için kıllığına mı yapıyorlar anlamadım.

Ben 500 MBPS olan paketini tercih ettim. Aylık toplam fiyat modem dahil 970 TL'ye gelecek benim. Modem için 70 TL kira var.

1000 MBPS paketi de modem dahil 1.170 TL.
arada fazla fiyat farkı yok hocam niye 1000 seçmediniz

hangisi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende Peşin ödeme yaptım 100 mbps için acaba diyorum gıbırnete mi geçsem veya milenicom 1000 mbps
Hangisi daha fazla down up veriyorsa Gıbırnet'in farkı turk telekom altyapısından 1.0 gb verebiliyor

İndirimsiz haline 1.000 TL desen, 1.5 yıllık taahhütle 4.500 TL civarı cayma bedeli çıkar. Yine de arayıp öğrenmek en iyisi.

Babanız taahhütü yenilemeseydi eğer GıbırNet önerebilirdim. Hem taahhütsüz hem de TT altyapısını kullanarak 1000 MBPS verebiliyor.
hocam bana soylemeden yeniliyor hemen her yil boyle oluyor

tt altyapisi ile nasi 1000mbps verebilir

hocam bana soylemeden yeniliyor hemen her yil boyle oluyor

tt altyapisi ile nasi 1000mbps verebilir

Ben sırf o yüzden interneti kendi üzerime aldım. Bir şey olduğu zaman beni arıyorlar.

TT portunu kiralayıp verebiliyorlar hocam fiberi. Kiralama ücreti söylenene göre pahalıymış ama yine de TT altyapısında 1000 MBPS verebilen firmalar var. Buna rağmen kazançları var demek ki böyle bir şey yapabiliyorlar. Mesela TurkNet çok çok daha büyük firma olmasına rağmen hem fiyat olarak hem de tek paket saçmalığı yüzünden böyle bir şey yapmıyor. Ek paket çıkarsa bunun için, en azından GigaFiber olmayan yerlerde de TurkNetin TT altyapısından verdiği 1000 MBPS fiberi kullanan kişi sayısı çok fazla olur.

Ben sırf o yüzden interneti kendi üzerime aldım. Bir şey olduğu zaman beni arıyorlar.

TT portunu kiralayıp verebiliyorlar hocam fiberi. Kiralama ücreti söylenene göre pahalıymış ama yine de TT altyapısında 1000 MBPS verebilen firmalar var. Buna rağmen kazançları var demek ki böyle bir şey yapabiliyorlar. Mesela TurkNet çok çok daha büyük firma olmasına rağmen hem fiyat olarak hem de tek paket saçmalığı yüzünden böyle bir şey yapmıyor. Ek paket çıkarsa bunun için, en azından GigaFiber olmayan yerlerde de TurkNetin TT altyapısından verdiği 1000 MBPS fiberi kullanan kişi sayısı çok fazla olur.
hocam eve gelip interneti kurmuslarda zaten modem filan hersey vardi ne yapmis olabilirler? sadece internet 30 mbpsden 50ye cikti

Geri