🔥İndirim Razer DeathAdder V4 Pro 6799TL Oldu!

500tl yi Logitech g pro x superlight 2 ile aradaki farktan bahsetmiştim aslında Logitech kafamı çok karıştırdı deathadder a karşı bir sempatim olduğundan ve g pro x2 nin default skatezleri için çok kötü olduguna dair incelemeler ve yorumlar gormem dav3 pro ya yönelmemde etkili oldu yorumlarınız için teşekkür ederim

2 yıla yakın v3 pro kullandım gerçekten güzel mouse tu, teknolojisi biraz eskidiği için satmıştım. 8khz ile güncel standartları yakalamışlar, dpi jump özelliği de bence sektöre yeni bir standart getirecektir. Elim 20cm olduğu için ergo mouse bana daha uygun oluyor. Fiyat biraz daha makul seviyeye gelince almayı düşünüyorum.

Amazon depo indirimleriyle v3 pro yu 2.5k dan satın almıştım dedim belki mousedan dolayı adam vuramıyorumdur gıcır gıcır mouseye geçeyim belki farkeder , etmiyormuş arkadaşlar v10 pro da olsa olmayınca olmuyor bazen ama alan arkadaşlara başarılar :D bu kadar hz farkıdır cartı curtudur çok farkediliyor mu ben anlayamadım daha

500tl yi Logitech g pro x superlight 2 ile aradaki farktan bahsetmiştim aslında Logitech kafamı çok karıştırdı deathadder a karşı bir sempatim olduğundan ve g pro x2 nin default skatezleri için çok kötü olduguna dair incelemeler ve yorumlar gormem dav3 pro ya yönelmemde etkili oldu yorumlarınız için teşekkür ederim
Rica ederim

Amazon depo indirimleriyle v3 pro yu 2.5k dan satın almıştım dedim belki mousedan dolayı adam vuramıyorumdur gıcır gıcır mouseye geçeyim belki farkeder , etmiyormuş arkadaşlar v10 pro da olsa olmayınca olmuyor bazen ama alan arkadaşlara başarılar :D bu kadar hz farkıdır cartı curtudur çok farkediliyor mu ben anlayamadım daha
Yaş 40 a dayanınca bazı şeyler olmuyor diye düşünmeye başladım bende mousepad yeniledim şuan.mouseda 5-6 yıllık onu da yenileyelim diyorum belki 3-5 kill daha alırız diye 😃 1500-3000 tl arası büyük bir mouse alıcam önerilere sürekli konu açılmış ama pek ilgi görmemiş buradan da sorayım dedim palm tutuş için büyük bir mouse önerir misiniz arkadaşlar 😊

Deathadder serisi V2` den sonra öldü. Tasarımı V3`de değişti ve eskisi kadar ergonomik değil. Eşşek bu Razer tam eşşek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,590
Üyeler
184,948
Son üye
recep Talha
Geri