50 TL Kupon ile 350 TL'ye Secuzi CES-5301 Kablosuz Klavye/Mouse. Güzel fırsat.
Eklediğim fotoğrafa baktınız mı ?Pilli olduğunu biliyorsun umarım.
Eklediğim fotoğrafa baktınız mı ?
Firmanın bunun dışında pilli ürün sayısı bir. Ve asla "pilli ürün tavsiye edilmez" mantığına katılmıyorum. Ne alaka ? İnsanların ekonomik düzeyini ve alışveriş tercihlerini neye göre belirliyorsunuz? En çok satılanlarda ki ekonomik setlerin hepsi pilli. 350 TL'ye bana önerebilceğin herhangi bir bataryalı set var mı ? İnsanların mağazalarını incelemeden bu şekil eleştirmeniz pek doğru gelmedi bana açıkçası.Diyorsanız ki 350 TL fiyata şu ürün var ve şarjlı olarak kullanabilirsiniz , buyrun siz paylaşın , biz alalım.Gözden kacirmissindir diye yazayım dedim. Çünkü yıl olacak 2026, pilli ürün alınmaz ve tavsiye edilmez, fiyatı ne olursa olsun.
Ayrıca bu satıcı genelde diğer pilli ürünlerinde açıklama kısmında pilli olduğunu yazmıyor. En azından bu üründe dürüstçe belirtmişler
Firmanın bunun dışında pilli ürün sayısı bir. Ve asla "pilli ürün tavsiye edilmez" mantığına katılmıyorum. Ne alaka ? İnsanların ekonomik düzeyini ve alışveriş tercihlerini neye göre belirliyorsunuz? En çok satılanlarda ki ekonomik setlerin hepsi pilli. 350 TL'ye bana önerebilceğin herhangi bir bataryalı set var mı ? İnsanların mağazalarını incelemeden bu şekil eleştirmeniz pek doğru gelmedi bana açıkçası.Diyorsanız ki 350 TL fiyata şu ürün var ve şarjlı olarak kullanabilirsiniz , buyrun siz paylaşın , biz alalım.
Takılan pil, modele göre aylarca götürüyor. Pilli olması bazı durumlarda avantajlı bile oluyor aslında. Ayrıca 3-4 sene kullanılacak bir ürün değilse pilli almak daha ucuza geliyor.Firmanın bunun dışında pilli ürün sayısı bir. Ve asla "pilli ürün tavsiye edilmez" mantığına katılmıyorum. Ne alaka ? İnsanların ekonomik düzeyini ve alışveriş tercihlerini neye göre belirliyorsunuz? En çok satılanlarda ki ekonomik setlerin hepsi pilli. 350 TL'ye bana önerebilceğin herhangi bir bataryalı set var mı ? İnsanların mağazalarını incelemeden bu şekil eleştirmeniz pek doğru gelmedi bana açıkçası.Diyorsanız ki 350 TL fiyata şu ürün var ve şarjlı olarak kullanabilirsiniz , buyrun siz paylaşın , biz alalım.
Hocam Benzinli Araba vs Elektrikli Araba gibi bir kıyas oluyor bu. İkisi de çok talep görüyor, kendisine göre avantajları var.Mesele verdiğin para değil, mesele medeniyet. Sırf fiyatı ucuz diye micro usb şarjlı telefon almıyorsa kimse, pilli çevre birimleri de alınmamalı.
Temuda 100 liraya satılan kablosuz mouselar bile şarj edilebilir olanlar. Pilli değiller. Anlayana çok şey anlatıyor
Bu fiyata batarya beklenmez zatenPilli olduğunu biliyorsun umarım.
bu da cin maliarkadaşlar 350 liraya gayet güzel set indirim paylaşılan bir bölümdeyiz ve fena bir paylaşım değil arkadas birde ceza almıs üstünemi gittiniz bilmiyorum hoş değil. minumum 500 600'dür klavye mouse set evinizde kullanmıyorsanızda iş yeri ofis gibi yerlerde çok iş yapar
ayrıca pilli ürün gayet alınır kullanılır g305'ler peynir ekmek gibi gidiyor oda pilli nolmus ? şarjlısıda 2500 3000 oluyor (çin malı olmayan ürünler) fiyatına göre işte
klavyeye pil takıyorum 3 sene gidiyor fareye takıyorum 3 ay gidiyor ne medeniyeti kardeşim markette satılan pil amma abartmışsın ha. Hergün biten şarj edilen bir şey olsa anlarım. Siz bir kullanım şekline uygun olan şeyi sanki her şeye uyuyormuş gibi kabul edip geri kalan her şeyi reddediyorsunuz. Bağnaz bir bakış açısı , bu zararlıdır bundan kurtulun. Hadi kurtulamadınız diyelim bari mutlak doğruymuş gibi herkesin okuduğu yerde uluorta iddia etmeyin.Mesele verdiğin para değil, mesele medeniyet. Sırf fiyatı ucuz diye micro usb şarjlı telefon almıyorsa kimse, pilli çevre birimleri de alınmamalı.
Temuda 100 liraya satılan kablosuz mouselar bile şarj edilebilir olanlar. Pilli değiller. Anlayana çok şey anlatıyor