SamiPRE 80+ Bronze Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 1,427 Reaksiyon skoru 327 Cuma, 19:08 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 RevDeisDou yazmış: 14 Ultra al EU Rom at geç ama alırken Global almaya çalış Çinlilerde bootloader açmak sorun ve mi15 prodakine yakın durum oluşur Devamı için tıklayın... rom atarekn sorun falan çıkarmı
RevDeisDou yazmış: 14 Ultra al EU Rom at geç ama alırken Global almaya çalış Çinlilerde bootloader açmak sorun ve mi15 prodakine yakın durum oluşur Devamı için tıklayın... rom atarekn sorun falan çıkarmı
RevDeisDou 80+ Titanium Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 45,558 En İyi Cevap 18 Reaksiyon skoru 49,911 Cuma, 19:24 #15 SamiPRE yazmış: rom atarekn sorun falan çıkarmı Devamı için tıklayın... Cıkmaz muhtemelen kolay oluyor Xiaomilerde. Eu rom veya o tip romlar genelde iyi çünkü hem Türkçe oluyor hem de Çin romu temelli olduğu için ekstra özellikler, 0 reklam, daha güzel bir arayüzü oluyor Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Cuma, 19:26 hakanfx yazmış: Hocam bende mi15 bakıyorum cihaz Endonezya romlu Çin olmadıktan sonra romun pek bir önemi yok sanırım. Devamı için tıklayın... Tam emin değilim ama yoktur muhtemelen. Satıcıya sorsan iyi olur
SamiPRE yazmış: rom atarekn sorun falan çıkarmı Devamı için tıklayın... Cıkmaz muhtemelen kolay oluyor Xiaomilerde. Eu rom veya o tip romlar genelde iyi çünkü hem Türkçe oluyor hem de Çin romu temelli olduğu için ekstra özellikler, 0 reklam, daha güzel bir arayüzü oluyor Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Cuma, 19:26 hakanfx yazmış: Hocam bende mi15 bakıyorum cihaz Endonezya romlu Çin olmadıktan sonra romun pek bir önemi yok sanırım. Devamı için tıklayın... Tam emin değilim ama yoktur muhtemelen. Satıcıya sorsan iyi olur
shankar1 80+ Gold Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 5,790 Reaksiyon skoru 2,396 Cuma, 22:06 #16 Mi 15 benim telefonum ben menmunum