❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Geçen günlerde ses ayarı 20 olmasına rağmen bass olan sahnede bir tuhaflık sezmiştim, ses modlarını değiştirip aynı sahnede bir düzelme olmayınca bu paraya bu kadar köfte oluyo diye düşünmüştüm.

Story'de amazonda girilen ilk fiyat 45-50k arası birşeydi sonradan baktığımda fiyatı düşürmüşler. Burada dönen muhabbeti incelemeye geldiğimde ses sorunu yaşayan arkadaşların yorumlarını görünce iyi ki gelip incelemişim. Keşke Next marka olarak bir adım daha ileriye gidip bu seriye ait olan ürünleri sattığı müşterilerini arasa da bu konuyu bilgilendirip aksiyon alsa çok mükemmel olur.

50 hz videosunu paylaşan arkadaştan da Allah razı olsun. Hemen açıp denedim ve benim yaşadığım sorunun kaynağını öğrenmiş oldum. Servise yazdım. Yarım saat içerisinde aradılar, Başakşehir'de bir başka müşteride de aynı sorun olduğunu ve arka kapağın değişimi için servis sipariş kaydı oluşturacağını söyledi.

Hatta arka kapağı açıp karton sıkıştırın idare etmek için falan da dediler :D

Fabrikadan kapak anca haftaya gelir muhtemelen, gelince gelip değiştireceklermiş. İşlem yapılınca tekrar bilgi veririm.
Hocam arka kapak komple değişecek mi dediler emin misiniz? Sorunu yaşayan arkadaşlara arka kapağın altında unutulan dört parça süngeri yapıştırarak çözüm sundular. Siz böyle deyince bir kafam karıştı.

Benim TV kargonun dükkanda bekliyor, kargocuyla konuştuğumda, kutunun taşıma bantlarının olduğu yerde yırtılma olmuş, ama sorun olmaz, Amazon sıkıntı olması durumunda değişim yapar dedi.

Ben biraz kıllandım, bana, isterseniz görüntülü gösteririm kargoyu, zaten biz de tutanak tutuyoruz dedi.

Ne yapsam ki bilemedim ??

Hocam arka kapak komple değişecek mi dediler emin misiniz? Sorunu yaşayan arkadaşlara arka kapağın altında unutulan dört parça süngeri yapıştırarak çözüm sundular. Siz böyle deyince bir kafam karıştı.
benim de kafam karıştı valla :D kapak değişimi daha kesin bir çözüm gibi

Benim TV kargonun dükkanda bekliyor, kargocuyla konuştuğumda, kutunun taşıma bantlarının olduğu yerde yırtılma olmuş, ama sorun olmaz, Amazon sıkıntı olması durumunda değişim yapar dedi.

Ben biraz kıllandım, bana, isterseniz görüntülü gösteririm kargoyu, zaten biz de tutanak tutuyoruz dedi.

Ne yapsam ki bilemedim ??
Bana gelen kutu da bu şekildeydi. Çok şükür sağlam çıktı bir problem olmadı. Servisten gelen arkadaşlarda sağolsun problem olursa rapor tutarız sıkıntı olmaz demişlerdi.

Ekler

• 3950594_032d9b0f-685a-4c51-8d7a-7a7f5ec3c7ec.webp
    3950594_032d9b0f-685a-4c51-8d7a-7a7f5ec3c7ec.webp
    218.3 KB · Hit: 112
neden hocam bu seviyede de rakibi yok gibi duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana da tutardan dolayı sistem değişim yapmıyor dedi farklı cevaplar veriyorlar umarım bu sohbet kayıtları duruyordur sorun çıkarmazlar tabi yenisi sağlam gelirse....
fiyatı şu an mantıklı değil yeniden 27.500 olacaktır. O zaman alınız. 30 bin üstü için başka TV bakabilirsiniz.

Geçen günlerde ses ayarı 20 olmasına rağmen bass olan sahnede bir tuhaflık sezmiştim, ses modlarını değiştirip aynı sahnede bir düzelme olmayınca bu paraya bu kadar köfte oluyo diye düşünmüştüm.

Story'de amazonda girilen ilk fiyat 45-50k arası birşeydi sonradan baktığımda fiyatı düşürmüşler. Burada dönen muhabbeti incelemeye geldiğimde ses sorunu yaşayan arkadaşların yorumlarını görünce iyi ki gelip incelemişim. Keşke Next marka olarak bir adım daha ileriye gidip bu seriye ait olan ürünleri sattığı müşterilerini arasa da bu konuyu bilgilendirip aksiyon alsa çok mükemmel olur.

50 hz videosunu paylaşan arkadaştan da Allah razı olsun. Hemen açıp denedim ve benim yaşadığım sorunun kaynağını öğrenmiş oldum. Servise yazdım. Yarım saat içerisinde aradılar, Başakşehir'de bir başka müşteride de aynı sorun olduğunu ve arka kapağın değişimi için servis sipariş kaydı oluşturacağını söyledi.

Hatta arka kapağı açıp karton sıkıştırın idare etmek için falan da dediler :D

Fabrikadan kapak anca haftaya gelir muhtemelen, gelince gelip değiştireceklermiş. İşlem yapılınca tekrar bilgi veririm.
garanti gitmiyor mu arkasını açarsak :D

fiyatı şu an mantıklı değil yeniden 27.500 olacaktır. O zaman alınız. 30 bin üstü için başka TV bakabilirsiniz.
yani belki grundig oled alınır inch küçük ama dert olmaz.

benim de kafam karıştı valla :D kapak değişimi daha kesin bir çözüm gibi
Yok hocam naptın 😂 sticker yapıştırmak gibi düşünün servis sticker gibi yapışkanlarından yapıştırdı geçti keşke video çekseydim ama tv yi tutuyodum o sırada. Öyle büyütelecek bişey değil çok basit bir şey.Yani koskoca araba üretip benzin koymayı unutmak gibi düşünün.Bu arada dün bayaa denedim tv yi tekrar ses sorunu yok yani o iki kapak aradaki küçük sünger sayesinde birbirine temas etmeyince zırıltı olmuyor kesinlikle

Kişiye özel bir durum yoksa ki yoktur diye düşünüyorum kapak değişimi falan naptınız hocam. Süngerleri yapıştırmaya Gelip yapsalar görünce gülersiniz bu muydu gerçekten sorun diye 😃

İyi de hocam 30 üstü başka TV diyorsun en yakın mini LED TV 50 binden başlıyor.

35 e şu alternatif var desen eyvallah 30 a çıkan adam onu düşünsün.

Hocam Amazon sipariş etmiştik iptal etmiş. Kayseriye gönderemiyorlarmış saçma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,136
Üyeler
185,031
Son üye
monolith
Geri