Hocam merhaba, ben de şu an 100 mbps internet ve türk telekom modemi var bunu alsam bunu modem olarak kullanabilir miyim? Openwrt kurulabilir mi? Birde bir etkisi olur mu değer mi geçmeye?
İnanılmaz etkisi oluyor ben kendi adıma valorantta kullanıyorum immo1 hesabimda rahat 20 25 vurabiliyorken bufferblouttan plat hesaplarında bile inanılmaz vuruşlar yiyordum bir sorun olduğunu düşünüyorsanız oyun için alınır onun dışında video vb için bir sorun yaşamıyordum zaten ama en ufak indirmede oyun oynamayacak haldeydi
Bu bir modem değil bu arada modeminizle beraber çalıştıracaginiz bir router bunu dikkate alarak alım yapın
Kurulum ve openwrt yi Google yazarsanız bir forumda arkadaşlar çok güzel açıklamış lazım olursa bana ulaşabilirsiniz yardımcı olurum 1 1.5 saatte tamamen kurabildim
ilgilenen arkadaşlar için telefon üzerinden wifi ile aldığım bufferblout sonucum ethernetle +1 veya +0 MS alıyorum (oyunla ilgileniyorsaniz da tepki sürem inanılmaz değişti görmeden vuruşlar yemiyorum ve attığım vuruş isabeti buluyor)
İnanılmaz etkisi oluyor ben kendi adıma valorantta kullanıyorum immo1 hesabimda rahat 20 25 vurabiliyorken bufferblouttan plat hesaplarında bile inanılmaz vuruşlar yiyordum bir sorun olduğunu düşünüyorsanız oyun için alınır onun dışında video vb için bir sorun yaşamıyordum zaten ama en ufak indirmede oyun oynamayacak haldeydi
Bu bir modem değil bu arada modeminizle beraber çalıştıracaginiz bir router bunu dikkate alarak alım yapın
Kurulum ve openwrt yi Google yazarsanız bir forumda arkadaşlar çok güzel açıklamış lazım olursa bana ulaşabilirsiniz yardımcı olurum 1 1.5 saatte tamamen kurabildim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hallettim hocam teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleilgilenen arkadaşlar için telefon üzerinden wifi ile aldığım bufferblout sonucum ethernetle +1 veya +0 MS alıyorum (oyunla ilgileniyorsaniz da tepki sürem inanılmaz değişti görmeden vuruşlar yemiyorum ve attığım vuruş isabeti buluyor)
Openwrt kurarsan piyasadakilerden daha geniş olur. Regülasyonlar, cihazların kapasitesi olsa da belli bir değerin altına kısıyor. Ax3000t, donanım max'ına göre 32-35 dBm'ye kadar çıkabiliyor.
Router'ın olayı zaten openwrt. Yoksa bu fiyatlara wifi6 ve wifi7 seçenek çok. Wrt ile sınırları kaldırıp ek özellikleri app yükler gibi ekliyorsun. Bu özellikleri ücretsiz vermiyor üreticiler. Daha pahalı modellere yönlendiriyor.
Router'ın olayı zaten openwrt. Yoksa bu fiyatlara wifi6 ve wifi7 seçenek çok. Wrt ile sınırları kaldırıp ek özellikleri app yükler gibi ekliyorsun. Bu özellikleri ücretsiz vermiyor üreticiler. Daha pahalı modellere yönlendiriyor.