🔥İndirim XIAOMI AX3000T wifi6 Router 1.497 TL Openwrt Destekli

Huawei nin ont destekli modemleri vardı. Belki ben karıştırıyorum olabilirim ama superonline hep Huawei modem vermişti.
fiber modemler bir zahmet gigabit olsun hocam. huawei marka vdsl modemlerde gigabit switch olmaması lazım en azından türkiyede satılanlarında yok

fiber modemler bir zahmet gigabit olsun hocam. huawei marka vdsl modemlerde gigabit switch olmaması lazım en azından türkiyede satılanlarında yok
Vr400 de vdsl modem diye yazıyor ama 1000 desteği var.

Hocam merhaba, ben de şu an 100 mbps internet ve türk telekom modemi var bunu alsam bunu modem olarak kullanabilir miyim? Openwrt kurulabilir mi? Birde bir etkisi olur mu değer mi geçmeye?
İnanılmaz etkisi oluyor ben kendi adıma valorantta kullanıyorum immo1 hesabimda rahat 20 25 vurabiliyorken bufferblouttan plat hesaplarında bile inanılmaz vuruşlar yiyordum bir sorun olduğunu düşünüyorsanız oyun için alınır onun dışında video vb için bir sorun yaşamıyordum zaten ama en ufak indirmede oyun oynamayacak haldeydi

Bu bir modem değil bu arada modeminizle beraber çalıştıracaginiz bir router bunu dikkate alarak alım yapın

Kurulum ve openwrt yi Google yazarsanız bir forumda arkadaşlar çok güzel açıklamış lazım olursa bana ulaşabilirsiniz yardımcı olurum 1 1.5 saatte tamamen kurabildim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MIWIFIRepairTool ile eski firmware yuklemeden xmir ile openwrt kuramazsin. Once 1.0.49 (INT) bu firmware yuklemek gerekiyor.
Dosyalar burada,
Hallettim hocam teşekkür ederim

Screenshot_2025-11-20-00-55-52-511_com.android.chrome.webp
ilgilenen arkadaşlar için telefon üzerinden wifi ile aldığım bufferblout sonucum ethernetle +1 veya +0 MS alıyorum (oyunla ilgileniyorsaniz da tepki sürem inanılmaz değişti görmeden vuruşlar yemiyorum ve attığım vuruş isabeti buluyor)

Son düzenleme:
nuh nebiden kalma modem hocam gayet normal
Hocam
İnanılmaz etkisi oluyor ben kendi adıma valorantta kullanıyorum immo1 hesabimda rahat 20 25 vurabiliyorken bufferblouttan plat hesaplarında bile inanılmaz vuruşlar yiyordum bir sorun olduğunu düşünüyorsanız oyun için alınır onun dışında video vb için bir sorun yaşamıyordum zaten ama en ufak indirmede oyun oynamayacak haldeydi

Bu bir modem değil bu arada modeminizle beraber çalıştıracaginiz bir router bunu dikkate alarak alım yapın

Kurulum ve openwrt yi Google yazarsanız bir forumda arkadaşlar çok güzel açıklamış lazım olursa bana ulaşabilirsiniz yardımcı olurum 1 1.5 saatte tamamen kurabildim

Hallettim hocam teşekkür ederim

Alıntıyı görüntüleilgilenen arkadaşlar için telefon üzerinden wifi ile aldığım bufferblout sonucum ethernetle +1 veya +0 MS alıyorum (oyunla ilgileniyorsaniz da tepki sürem inanılmaz değişti görmeden vuruşlar yemiyorum ve attığım vuruş isabeti buluyor)
Hocam bunu modemin yanında ethernetle vesaire bağlayıp yine bilgisayara bunun üzerinden mi ethernet bağlayacağız?

Çekim kuvveti nasıl arkadaşlar bilen var mı?

Çekim kuvveti nasıl arkadaşlar bilen var mı?
Openwrt kurarsan piyasadakilerden daha geniş olur. Regülasyonlar, cihazların kapasitesi olsa da belli bir değerin altına kısıyor. Ax3000t, donanım max'ına göre 32-35 dBm'ye kadar çıkabiliyor.

Ekler

• 234.webp
    234.webp
    14.9 KB · Hit: 21
Huwaeinin modem var telekomun verdiği değer mi?(100mpbs)

Ekler

• 1000047416.webp
    1000047416.webp
    75.8 KB · Hit: 17
başlıktaki router ı aldım fakat modemimle aynı çekim gücü ve hız sonuçları. illa openwrt mi kurmak lazım buna?

başlıktaki router ı aldım fakat modemimle aynı çekim gücü ve hız sonuçları. illa openwrt mi kurmak lazım buna?
Router'ın olayı zaten openwrt. Yoksa bu fiyatlara wifi6 ve wifi7 seçenek çok. Wrt ile sınırları kaldırıp ek özellikleri app yükler gibi ekliyorsun. Bu özellikleri ücretsiz vermiyor üreticiler. Daha pahalı modellere yönlendiriyor.

Router'ın olayı zaten openwrt. Yoksa bu fiyatlara wifi6 ve wifi7 seçenek çok. Wrt ile sınırları kaldırıp ek özellikleri app yükler gibi ekliyorsun. Bu özellikleri ücretsiz vermiyor üreticiler. Daha pahalı modellere yönlendiriyor.
ne gibi ek özellikler açılıyor acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,531
Üyeler
185,758
Son üye
malmisiniz
Geri