🔥Under Armour 10 Erkek Koşu Ayakkabısı (1.405TL)🔥

berattrn1

80+
Reaksiyon skoru
49
https://amzn.eu/d/heWUOFb

1.405TL

Under Armour Charged Assert 10 Erkek Siyah Koşu Ayakkabısı 3026175-001
1763799208992.webp

Under Armour giymeye başladıktan sonra Nike, Adidas vs gereksiz pahalı gelmeye başladı. Giydiğim en rahat ayakkabılardan.
Bu modeli mi aldın usta ve numara olarak büyük alın diyorlar sen naptın

Fiyatlar numara bazında 1100 civarına düşebiliyor. Amazon'a göre ciddi bi indirim yok, takip ettiğim için söylüyorum.

Bu modeli mi aldın usta ve numara olarak büyük alın diyorlar sen naptın
Bu modeli değil ama hemen hemen hepsi birbirine benzer nitelikte. En azından gerçekten ayaklarım rahat etti ayakkabı içerisinde.
Adidas 42.5
Nike 43
Reebook 42 (2 senedir hiç denemedim )
Bu markada da 43 giyiyorum.

Under Armour giymeye başladıktan sonra Nike, Adidas vs gereksiz pahalı gelmeye başladı. Giydiğim en rahat ayakkabılardan.
asics giy sonra aynı şeyi diyemezsin , ama lumberjack kinetix alacağınızı alınabilir bir model

asics giy sonra aynı şeyi diyemezsin , ama lumberjack kinetix alacağınızı alınabilir bir model
Asics aldım WP modellerinden. Ayakkabı o kadar sağlam ki ayaklarımda bir türlü açılmadı :) O sebeple rahat edemedim.
Burada benim bahsetmek istediğim zaten fiyat performans. Bu ayakkabılar fiyat performans ötesinde.

Asics aldım WP modellerinden. Ayakkabı o kadar sağlam ki ayaklarımda bir türlü açılmadı :) O sebeple rahat edemedim.
Burada benim bahsetmek istediğim zaten fiyat performans. Bu ayakkabılar fiyat performans ötesinde.
gel nimbus serisini tavsiye ederim ama dediğin doğru bu modeller fp en azından diğer markalardan altta kalır tarafı yok ve under armour dersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,824
Üyeler
184,985
Son üye
MeHTML
Geri