🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Arkadaşlar, öne çıkan; önerebileceğiniz indirimli ürün var mı?

IMG_4871.webp

Beyler anakart geldi işlemci yuva dişlerinde yamuklar var değil mi? Kullanılır mı

Beyler ben bir tane bilgisayar aldım işlemcisi çok ısınıyor diye 3. Kere servise gönderdim, servis sorunu çözmeden bilgisayarı geri gönderiyor, şimdi ben ithalatçıdan doa raporu alırsam amazon değişim yapar mı veya muadil/üst model ürün gönderir mi? Amazon cihaza 1 yıl garanti veriyordu ama değişim yapmayacağını söylüyordu fakat bu fabrika çıkışlı bir sorun ve ilk 30 günden sonra değişim talep edeceğim.

Beyler ben bir tane bilgisayar aldım işlemcisi çok ısınıyor diye 3. Kere servise gönderdim, servis sorunu çözmeden bilgisayarı geri gönderiyor, şimdi ben ithalatçıdan doa raporu alırsam amazon değişim yapar mı veya muadil/üst model ürün gönderir mi? Amazon cihaza 1 yıl garanti veriyordu ama değişim yapmayacağını söylüyordu fakat bu fabrika çıkışlı bir sorun ve ilk 30 günden sonra değişim talep edeceğim.
Laptopsa faz değişimli termal ped alacaksın sorunun yüzde 80 çözülüyor

İ7 14650 hx var 80w çekip 100 derece oluyor sıvı metalli işlemci, normalde aynı işlrmci 157w çekip 94 derece oluyor. Acer predator helios neo 16 4060 i7 14650hx

İ7 14650 hx var 80w çekip 100 derece oluyor sıvı metalli işlemci, normalde aynı işlrmci 157w çekip 94 derece oluyor. Acer predator helios neo 16 4060 i7 14650hx
ThrottleStop kullanıp kisitlican 60w a dostum. Sıvı metal fayda etmiyorsa pedde etmez. Fanları kısmıyorsun demi

Thermalright Helios v2 kullandım HP Omen laptopta, başlarda çok iyiydi sonradan bozuldu. Önermiyorum. Kaliteli düzgün bi macun kullanın düzelir.

Thermalright Helios v2 kullandım HP Omen laptopta, başlarda çok iyiydi sonradan bozuldu. Önermiyorum. Kaliteli düzgün bi macun kullanın düzelir.
Bende ondan kullanıyorum siz ne kadar kullandınız da sıkıntı yaşadınız

Sadece ürün paylaşıldığı ve sohbet edip ürün dışında cevap vermenin yasak olduğu bir depo konusu açılabilir mi? İndirimli ürün bulmak ya da görmek kişisel mesajlaşmalardan dolayı zor oluyor.

ThrottleStop kullanıp kisitlican 60w a dostum. Sıvı metal fayda etmiyorsa pedde etmez. Fanları kısmıyorsun demi
60w da 87 derece oluyo 50wda 83 derece sabit, işlemci kendini kısıtlayamıyor o sıkıntı, piyasaya göre ucuza iyi cihaz aldım mecbur böyle watt sınırlaması koyup kullanacağım gibi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,986
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri