Kızgın Timsah
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 510
Arkadaşlar, öne çıkan; önerebileceğiniz indirimli ürün var mı?
O şekil de kullanılması tavsiye edilmiyorAlıntıyı görüntüle
Beyler anakart geldi işlemci yuva dişlerinde yamuklar var değil mi? Kullanılır mı
Direkt iadeAlıntıyı görüntüle
Beyler anakart geldi işlemci yuva dişlerinde yamuklar var değil mi? Kullanılır mı
Yazık oldu en önemli yerinde hasar var adamlar bu şekilde gönderiyor. Mecbur iade diyorsunuzO şekil de kullanılması tavsiye edilmiyor
Laptopsa faz değişimli termal ped alacaksın sorunun yüzde 80 çözülüyorBeyler ben bir tane bilgisayar aldım işlemcisi çok ısınıyor diye 3. Kere servise gönderdim, servis sorunu çözmeden bilgisayarı geri gönderiyor, şimdi ben ithalatçıdan doa raporu alırsam amazon değişim yapar mı veya muadil/üst model ürün gönderir mi? Amazon cihaza 1 yıl garanti veriyordu ama değişim yapmayacağını söylüyordu fakat bu fabrika çıkışlı bir sorun ve ilk 30 günden sonra değişim talep edeceğim.
İ7 14650 hx var 80w çekip 100 derece oluyor sıvı metalli işlemci, normalde aynı işlrmci 157w çekip 94 derece oluyor. Acer predator helios neo 16 4060 i7 14650hxLaptopsa faz değişimli termal ped alacaksın sorunun yüzde 80 çözülüyor
ThrottleStop kullanıp kisitlican 60w a dostum. Sıvı metal fayda etmiyorsa pedde etmez. Fanları kısmıyorsun demiİ7 14650 hx var 80w çekip 100 derece oluyor sıvı metalli işlemci, normalde aynı işlrmci 157w çekip 94 derece oluyor. Acer predator helios neo 16 4060 i7 14650hx
Thermalright Helios v2 kullandım HP Omen laptopta, başlarda çok iyiydi sonradan bozuldu. Önermiyorum. Kaliteli düzgün bi macun kullanın düzelir.Laptopsa faz değişimli termal ped alacaksın sorunun yüzde 80 çözülüyor
Bende ondan kullanıyorum siz ne kadar kullandınız da sıkıntı yaşadınızThermalright Helios v2 kullandım HP Omen laptopta, başlarda çok iyiydi sonradan bozuldu. Önermiyorum. Kaliteli düzgün bi macun kullanın düzelir.
60w da 87 derece oluyo 50wda 83 derece sabit, işlemci kendini kısıtlayamıyor o sıkıntı, piyasaya göre ucuza iyi cihaz aldım mecbur böyle watt sınırlaması koyup kullanacağım gibi duruyor.ThrottleStop kullanıp kisitlican 60w a dostum. Sıvı metal fayda etmiyorsa pedde etmez. Fanları kısmıyorsun demi