🔥İndirim 🔥Vagonik Zigzag Pamuklu Koltuk Şalı 89TL🔥

Annem beğendi ürünü çok da ucuz buldu o yüzden iki tane daha çekicem gri renginden.
Ürün elime ulaştığında bakacağım. İyiyse bende bir kaç tane daha almayı düşünüyorum bakalım.

Ürün elime ulaştığında bakacağım. İyiyse bende bir kaç tane daha almayı düşünüyorum bakalım.
Benimki de geldi, boyut gayet iyi. Fiyatına bedava.
Pamuklu falan diyor ama böyle yumuş yumuş bir şey değil.
Normal şal tarzı bir şey model ve malzeme olarak.
Bence çok amaçlı kullanılır ne istiyorsak :D

Benimki de geldi, boyut gayet iyi. Fiyatına bedava.
Pamuklu falan diyor ama böyle yumuş yumuş bir şey değil.
Normal şal tarzı bir şey model ve malzeme olarak.
Bence çok amaçlı kullanılır ne istiyorsak :D
Pamuklu demelerine bende şaşırdım. Satıcıda öyle yazmış soru cevaplarda. Hatta yüksek derecede yıkanız çeker demiş. Pamuklu olabilir ya. :kekw:
Gelse de baksam ya.

Geleydi iyiydi ya. :D

spor için havlu 200-300tl satıyor bunu alsam mı acaba :D
kral decathlon dan aldığım havluyu 4 senedir kullanırım ( spora her zaman gitmedim tabi ) bana mısın ı yok esneme sünme esneklik kaybı vb. o zaman pahalı derdim şuan değer diyorum ona göre al özellikle yüzünü çiziyor bazıları.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: ANYA
kral decathlon dan aldığım havluyu 4 senedir kullanırım ( spora her zaman gitmedim tabi ) bana mısın ı yok esneme sünme esneklik kaybı vb. o zaman pahalı derdim şuan değer diyorum ona göre al özellikle yüzünü çiziyor bazıları.
Kalın banyo havluları çok iyi olmaz mıydı? :D

Kalın banyo havluları çok iyi olmaz mıydı? :D
dimi duşta yemek yerken sporda her yere her şekilde hem de üstelik kendi kendini temizliyormuş rivayete göre de yatmadan size kitap okuyormuş.(y)

dimi duşta yemek yerken sporda her yere her şekilde hem de üstelik kendi kendini temizliyormuş rivayete göre de yatmadan size kitap okuyormuş.(y)
Çok amaçlı bir ürün. Dantel işlemeli olanından bir de olursa süper. :D

Geri