15 yaş 155 boy büyüme hormonu almalı mı?

swynz

80+
Reaksiyon skoru
100
Bebekken vardı. Annem hemşireydi yan etki falan yapar diye reddetmiş. Şimdi gitsem olur mu?

Psikolojik olarak kötü hissediyorsan bence yaptırabiliyorsan yaptır

Normal değil mi hocam. Bu boy işleri biraz genetik. 15'e girmeme çok az kaldı. Sınıfta bir çocuk var 14 yaşında boyu 150 falan. Şakasız. Ben 160'ım. Annenin boyu kaç hocam babanın kaç?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de ergenliğe yeni girdiysen falan..

Normal değil mi hocam. Bu boy işleri biraz genetik. 15'e girmeme çok az kaldı. Sınıfta bir çocuk var 14 yaşında boyu 150 falan. Şakasız. Ben 160'ım. Annenin boyu kaç hocam babanın kaç?

Baba tarafında bi biz kısayız çekirdek aile olarak. Anne tarafında da 5 çekirdek aile var 2'si kısa biri bizim aile. 190'da var anne tarafında kuzenim.
Annemi babamı bilmiyorum annem benim civarlarımda babamda 160 üstüdür.

Ergenliğe yeni girmedim. 2 yıl oluyordur.

Bebekken vardı. Annem hemşireydi yan etki falan yapar diye reddetmiş. Şimdi gitsem olur mu?
bende 9. sınıfta(sanırım 15 yaşında oluyorum) buna yakın bi boydaydım şuanda 18 yaş 171 boyum. Önemli olan genetiğin ve beslenmen. eğer birisi eksikse boyun uzamaz.

Baba tarafında bi biz kısayız çekirdek aile olarak. Anne tarafında da 5 çekirdek aile var 2'si kısa biri bizim aile. 190'da var anne tarafında kuzenim.
Annemi babamı bilmiyorum annem benim civarlarımda babamda 160 üstüdür.

Ergenliğe yeni girmedim. 2 yıl oluyordur.
O zaman hormon iyi olur gibi. Ben ergenliğe gireli 1 yıl bile olmadı ama 2-2.5 yılda 20 cm uzamışımdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,837
Üyeler
185,174
Son üye
OptimusPrime161
Geri