Psikolojik olarak kötü hissediyorsan bence yaptırabiliyorsan yaptır
para durumu nasıl hocam devlet mi ödüyor?Boyun 15 yaş için bir tık az knk ama 19 yaşında 165'im çok da umursamiyorum
Baba tarafında bi biz kısayız çekirdek aile olarak. Anne tarafında da 5 çekirdek aile var 2'si kısa biri bizim aile. 190'da var anne tarafında kuzenim.Normal değil mi hocam. Bu boy işleri biraz genetik. 15'e girmeme çok az kaldı. Sınıfta bir çocuk var 14 yaşında boyu 150 falan. Şakasız. Ben 160'ım. Annenin boyu kaç hocam babanın kaç?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de ergenliğe yeni girdiysen falan..
Ergenliğe yeni girmedim. 2 yıl oluyordur.Normal değil mi hocam. Bu boy işleri biraz genetik. 15'e girmeme çok az kaldı. Sınıfta bir çocuk var 14 yaşında boyu 150 falan. Şakasız. Ben 160'ım. Annenin boyu kaç hocam babanın kaç?
Bir de ergenliğe yeni girdiysen falan..
bende 9. sınıfta(sanırım 15 yaşında oluyorum) buna yakın bi boydaydım şuanda 18 yaş 171 boyum. Önemli olan genetiğin ve beslenmen. eğer birisi eksikse boyun uzamaz.Bebekken vardı. Annem hemşireydi yan etki falan yapar diye reddetmiş. Şimdi gitsem olur mu?
O zaman hormon iyi olur gibi. Ben ergenliğe gireli 1 yıl bile olmadı ama 2-2.5 yılda 20 cm uzamışımdır.Baba tarafında bi biz kısayız çekirdek aile olarak. Anne tarafında da 5 çekirdek aile var 2'si kısa biri bizim aile. 190'da var anne tarafında kuzenim.
Annemi babamı bilmiyorum annem benim civarlarımda babamda 160 üstüdür.
Ergenliğe yeni girmedim. 2 yıl oluyordur.