❌İndirim Bitti! MSI SSD SPATIUM M480 PRO 2 tb 6599 TL

Soğutuculu olsa var ya alırdım direkt

bugün kioxia ssdler 1 ay önceki fiyatları satılmış, hiç dikkatini çektimi. benim işim vardı kaçırmışım :D
ikisini de kaçırdım :D exeria pro bedavaydı almayı denediğimde bitti. O yüzden bunun fiyatına şuan idare eder gözüyle bakıyorum :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soğutuculu olsa var ya alırdım direkt
ben soğutucuyu görünce feleğim şaştı hemen aldım sonra olmayan model olduğunu görüp buraya da ekledim belki aldığım fiyata ihtiyacı olan birine veririm ya da iptal ederim diye düşündüm sonra akakçeye bir baktım 11500 olmuş ssd fiyatları da abartılı uçmuş

ikisini de kaçırdım :D exeria pro bedavaydı almayı denediğimde bitti. O yüzden bunun fiyatına şuan idare eder gözüyle bakıyorum :kekw:
satıcıları amazon muydu ? yoksa fiyatı hatalı ürünmüydü merak ettim. kim sattıysa valla iyi fiyata verdi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben soğutucuyu görünce feleğim şaştı hemen aldım sonra olmayan model olduğunu görüp buraya da ekledim belki aldığım fiyata ihtiyacı olan birine veririm ya da iptal ederim diye düşündüm sonra akakçeye bir baktım 11500 olmuş ssd fiyatları da uçmuş
ssd fiyatlarıda ramler gibi patladı ya Phison E18 var üstünde üst segment ama soğutucu olmadan hızı düşer bu fiyat bandında ssd arıyorum 1 2 tb ama soğutuculu içime sinen bir şey yakalayamadım

Bitmiş :) hatalı fiyat da olabilir
1763934169653.webp

var bu arada hala

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,675
Üyeler
185,148
Son üye
mssnobody