thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,224
Zamları düşününce bedava (Sanırım soğutucusuz ona dikkat edin görsel hatalı satıcı hepsiburada)
%99 hatalı fiyat değildi ben alabildim gerçi hb ye belli olmazBitmişhatalı fiyat da olabilir
Ozaman çok iyi h.o%99 hatalı fiyat değildi ben alabildim gerçi hb ye belli olmaz
bugün kioxia ssdler 1 ay önceki fiyatları satılmış, hiç dikkatini çektimi. benim işim vardı kaçırmışım
Zamları düşününce bedava (Sanırım soğutucusuz ona dikkat edin görsel hatalı satıcı hepsiburada)
ikisini de kaçırdımbugün kioxia ssdler 1 ay önceki fiyatları satılmış, hiç dikkatini çektimi. benim işim vardı kaçırmışım![]()
ben soğutucuyu görünce feleğim şaştı hemen aldım sonra olmayan model olduğunu görüp buraya da ekledim belki aldığım fiyata ihtiyacı olan birine veririm ya da iptal ederim diye düşündüm sonra akakçeye bir baktım 11500 olmuş ssd fiyatları da abartılı uçmuşSoğutuculu olsa var ya alırdım direkt
satıcıları amazon muydu ? yoksa fiyatı hatalı ürünmüydü merak ettim. kim sattıysa valla iyi fiyata verdiikisini de kaçırdımexeria pro bedavaydı almayı denediğimde bitti. O yüzden bunun fiyatına şuan idare eder gözüyle bakıyorum
![]()
amazon depo ikinci el ürünüydü kioxia olanlarsatıcıları amazon muydu ? yoksa fiyatı hatalı ürünmüydü merak ettim. kim sattıysa valla iyi fiyata verdi
ssd fiyatlarıda ramler gibi patladı ya Phison E18 var üstünde üst segment ama soğutucu olmadan hızı düşer bu fiyat bandında ssd arıyorum 1 2 tb ama soğutuculu içime sinen bir şey yakalayamadımikisini de kaçırdımexeria pro bedavaydı almayı denediğimde bitti. O yüzden bunun fiyatına şuan idare eder gözüyle bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben soğutucuyu görünce feleğim şaştı hemen aldım sonra olmayan model olduğunu görüp buraya da ekledim belki aldığım fiyata ihtiyacı olan birine veririm ya da iptal ederim diye düşündüm sonra akakçeye bir baktım 11500 olmuş ssd fiyatları da uçmuş
himm bu kötüymüş. gerçi şansına sıfırda denk geliyor. ihtiyacı olanlar güzel fırsattı.amazon depo ikinci el ürünüydü kioxia olanlar