kullandığım bu ürünü önerebilirim 2 yıldır kullanıyorum bi sorun yaşamadım yazılımı da var üstelik her türlü ayarını yapabileceğinRekabetçi oyunlar oynamıyorum, hikayeli oyunlar oynuyorum. ele alınca kaliteli hissettiren, 2-3 yıl sorunsuz kullanabileceğim mouse arıyorum. Bütçe max 1000 tl verebilirim.
yorumlarda arıza çıkarıyor diyen çok var yoksa güzel mouseSteelSeries Prime+ FPS Oyun Faresi,Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SteelSeries Prime+ FPS Oyun Faresi,Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
önceden rampage r54 vardı. aldığımda direk rgb si sorunlu geldi. ilk taktığımda 2-3 sn yanıp kapanıyodu çok sorun etmedim 2 ay sonra orta tekerlek bozuldukullandığım bu ürünü önerebilirim 2 yıldır kullanıyorum bi sorun yaşamadım yazılımı da var üstelik her türlü ayarını yapabileceğin
![]()
Rampage Smx-g72 Greedy V2 8 Tuşlu Double Click Real Rgb Ledli Makrolu 12800 Dpı Gaming Oyuncu Mouse - Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Rampage Smx-g72 Greedy V2 8 Tuşlu Double Click Real Rgb Ledli Makrolu 12800 Dpı Gaming Oyuncu Mouse - Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com