Aoc 24g42e renkleri hakkında

MsGrkm06

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
668
Monitör bugün elime ulaştı asus vg249q1a 165hz monitörüm vardı aocu renkleri iyi diye aldım fakat asla asus gibi guzel gozukmuyor ayar yapamadim soluk duruyo renkdiz duruyo
Fotoğraflar

Asus. Aoc
1000084073.webp
1000084072.webp

Asus. Aoc
1000084074.webp
1000084076.webp

Gozumle bariz fark ediyorum asusa gore renkler iyi degil ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun.

valla bilemedim,ghosting testi vs gelirmi hocam okadar siparis verdik :kekw:
Ya ghosting sıkıntısı yok gayet iyi ışik sızmasıda biraz sağ altta var iyi guzel monitör fakat renk olayı çok canımı sıktı

Burdaki çoğu kişinin reklam almış gibi bazı ürünleri şişirdiğini düşünüyorum ben de bu monitörü aldım bana da defalarca kez önerdiler

Bende muzdaripim bu durumdan
valla bende anlamadim banada onerdiler gelsin bakalim iade ederiz en kotu.
Burdaki çoğu kişinin reklam almış gibi bazı ürünleri şişirdiğini düşünüyorum ben de bu monitörü aldım bana da defalarca kez önerdiler
Arkadaşlar monitörü biraz kurcaladım renkler güzel oldu
Ayarlar şu şekilde
Oyun modu: FPS
Parlaklık: 30 kontrast: 30 (parlaklık benim tercihim) (kontrastı gözünüze nasıl güzel gözüküyorsa öyle ayarlayın.)
Renk sıcaklığı: normal
Gamma: 2.6
Overdrive ayarı: az ghosting içinmiş daha hızlı olacak.

Ayarlar şu şekilde
Parlaklık: 30 kontrast: 30 (parlaklık benim tercihim) (kontrastı gözünüze nasıl güzel gözüküyorsa öyle ayarlayın.)
Gamma: 2.6
ben almadan once baktigimda ultra hizli drgilde sadeve fast yapin yorumlari gormustum hocam reverse ghosting gibi seyler diyolardi bilmem tabi urun gelmedi hala bekliyoruz. ss aldim buarada denerim ayarlari tesekkurler simdiden

Monitör bugün elime ulaştı asus vg249q1a 165hz monitörüm vardı aocu renkleri iyi diye aldım fakat asla asus gibi guzel gozukmuyor ayar yapamadim soluk duruyo renkdiz duruyo
Fotoğraflar

Asus. Aoc
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Asus. Aoc
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Gozumle bariz fark ediyorum asusa gore renkler iyi degil ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun.
@Tayfunns hocam yardımcı olabilir tahminimce bilgisi harika

Ayarlar şu şekilde
Gamma
Oyun modu standart
parlaklıgı yükselt
kontrast gibi ayarlar default
gamma 2.2 veya 2.0 yap

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,166
Üyeler
188,210
Son üye