Daha da düşmüş satıcıya bir kac soru sordum guzel bir sekilde cevapladi hala alınır mı? kararsızım
Yani daha ne kadar kararsız olabilirsin ki piyasası 32-33k olan bir kart 31k düşmüş ve 10 taksit varDaha da düşmüş satıcıya bir kac soru sordum guzel bir sekilde cevapladi hala alınır mı? kararsızım
Acaba Abdullahin ayarladığı ürün bu mu bakalımDaha da düşmüş satıcıya bir kac soru sordum guzel bir sekilde cevapladi hala alınır mı? kararsızım
Bu olsa çoktan paylaşmıştıAcaba Abdullahin ayarladığı ürün bu mu bakalım
Büyük ihtimal olabilir onunda efsane demesi değişik oluyor anlamadım gitti 31k dan bu da olabilir az sonra 28k dan görsem şaşırmam yani.Acaba Abdullahin ayarladığı ürün bu mu bakalım
Nitro model veya 5070Tİ indirimi bekliyorum bende.Daha da düşmüş satıcıya bir kac soru sordum guzel bir sekilde cevapladi hala alınır mı? kararsızım
Bu fiyata efsane demezAcaba Abdullahin ayarladığı ürün bu mu bakalım
Gelir şunu der piyasada 31k ya 10 taksit var mı yok yani efsanedir der geçerBu fiyata efsane demez
Taksit ayrııı fiyat ayrı. Beklentiyi yükseltti bakalım. Dün 25.5k 9070 aldım 9 taksit.Gelir şunu der piyasada 31k ya 10 taksit var mı yok yani efsanedir der geçer