cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 358
şuıan görebildim sdbhjgfdhgjs,
şuıan görebildim sdbhjgfdhgjs,
n11 de 200 tl kuponum var alsam 900 e gelıyor ama f100 mu f 80mi karar veremedim halen yabugunde alamadık cok sukur
genel kanı benim anladığım f80 al geç kafa karıştırma tarafın11 de 200 tl kuponum var alsam 900 e gelıyor ama f100 mu f 80mi karar veremedim halen ya
öyle yapçam gibi ama cuma günü fiyatı bayağı düşer bencegenel kanı benim anladığım f80 al geç kafa karıştırma tarafı
Basıncı tek bir yerde topluyor sıkıntı olabilir.27 inç monitörüm var ve masa cam kullanılmaz mı
Masa al bari, şunu tavsiye ederimKullanılacak uyumlu masa yoksa?
arpelia.com
Masa var kardeş ama takacak yer yokMasa al bari, şunu tavsiye ederim
![]()
Arpelia Çalışma Masası 140x70x73 CM Dikdörtgen Ayaklı » Arpelia
Arpelia Çalışma Masası 140x70x73 CM Dikdörtgen Ayaklı modelini ve fiyatını şimdi inceleyin ve kolayca satın alın!arpelia.com
Panç ile delik aç reis masaya ben de öyle yapacağım. Akşam panç ile delik açıp takacağım. Bu arada ben de 850 TL'ye almıştım geçenki indirimde gerçekten yer açısından vs olsun baya avantajlı.Masa var kardeş ama takacak yer yok
Alıntıyı görüntüle
Mesele açmak değil ya. Masa eski kütüphaneli cinsi. Arkası açık olsa iyi olurdu.Panç ile delik aç reis masaya ben de öyle yapacağım. Akşam panç ile delik açıp takacağım. Bu arada ben de 850 TL'ye almıştım geçenki indirimde gerçekten yer açısından vs olsun baya avantajlı.
Bu sisteme bu masa hiç olmamış hocam size yenisi lazımMasa var kardeş ama takacak yer yok
Alıntıyı görüntüle