❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Ee bende öyle yaptım kendi videolarımı attım. Neden emin olmak için tekrar atın diyor? Sanki 2. kez görmüş gibi dedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neyse şimdi video yükleme tarihi belli, zaman belli, sorun belli, eşyalar belli anlar diye düşünüyorum.

Sen sn ve video attıktan sonra ne kadar bekledin tekrar dönüş yapmalarını yarım saatir herhangi bir şey yazmadı da
20 dakika sonra yazmışlar.

Para almıyolar garanti kapsamında eksik koydukları şeyi tamamlıyolar hatta üstüne kusura bakmayın bizim hatamız diye özür de diliyorlar 😊 tv ye asla zararı olmayacak bi işlem yaptırınca hak vereceksiniz
İşte bunun toplama bant aşamasında yapsalardı keşke unutmasalar iyiymiş.

20 dakika sonra yazmışlar.
Kesin molaya çıktı. :PeepoLeave:

@Perfectshot06 Az önce "SESTE CIZIRTI VAR" diye kayıt oluşturdular herhangi bir video yüklemesi gerçekleştirmemişler aradan 1 dakika geçti. Pendik İlçesine bağlı EKA ELEKTRONİK anında aradı bu kadar hızlı aksiyon vermeleri beklemiyordum.

Bu arka kabin bass vurduğunda kabin titreşim yapıyor dedim evet fabrikasyon sürecinde takoz koymayı unutmuşlar dedi.

Yarın gelip takozları yerleştirecek bakalım nasıl bir şey?

Galiba en net hangi videoda olduğunu buldum.
Şu müziği açın 15-16. saniyede falan başlıyor zaten ve susmuyor. Testi dolby atmos açık yapın. Kapatınca ses baya azalıyor ama hafif duyuluyor hala.
Servis perşembe kayıt açtı. Hala ne soran var ne eden.

@Abdullah Hacıgül abi sana zahmet olmaz ise sende yapar mısın? Belki sende de vardır.
konu ne

20 Kasımda Amazon'dan aldığım ürün bu gün teslim edildi evde olmadığım için alttaki dükkana bıraktırdım Kolay gelsin aradığında kutuda hasar var mı diye sorduğumda özellikle dikkat ediyoruz bir sorun yok şeklinde dönüş yaptı akşam gittiğimde yorum eklerim tekrar. Servis kayıdını da daha önce paylaşılan whatsapp numarası üzerinden yaptım gayet ilgililer ve servis kayıdı için yaptıkları iste gayet sadece güzel geldi bana bakalım devamında nasıl ilerleyecek.

@Perfectshot06 Az önce "SESTE CIZIRTI VAR" diye kayıt oluşturdular herhangi bir video yüklemesi gerçekleştirmemişler aradan 1 dakika geçti. Pendik İlçesine bağlı EKA ELEKTRONİK anında aradı bu kadar hızlı aksiyon vermeleri beklemiyordum.

Bu arka kabin bass vurduğunda kabin titreşim yapıyor dedim evet fabrikasyon sürecinde takoz koymayı unutmuşlar dedi.

Yarın gelip takozları yerleştirecek bakalım nasıl bir şey?
Valla bizi arayan soran yok daha yarın 1 hafta oluyor :peeposad2: .

Geri