kivircix
80+
- Reaksiyon skoru
- 238
Bizdeki sistem baya eski, benimkiler 2010'da bir önceki kullandığımız TV ile birlikte almışlardı. SAMSUNG HT-TZ225 imiş modeli.Ne kullanıyorsunuz?
Bizdeki sistem baya eski, benimkiler 2010'da bir önceki kullandığımız TV ile birlikte almışlardı. SAMSUNG HT-TZ225 imiş modeli.Ne kullanıyorsunuz?
Amazon bu bilgiye sahip olmayabilir. Next müşteri hizmetlerine sorman lazım.Amazondan 22 kasım sipariş verdim, 24 kasım ulaştı. Dün de tv ünitesi üzerine kurulumu gerçekleştirdi servis. Test yaptım seste bariz titreme sorunu var. Amazon müşteri hizmetlerine almadan önce sormuştum ses sorunu varmış falan diye aldığım yanıt;
Alıntıyı görüntüle
Fabrikadan hala bu şekilde hatalı mı geliyor son üretimler bile, fabrikadan süngerli, hatasız gelen var mı dostlar?
Amazon bu bilgiye sahip olmayabilir. Next müşteri hizmetlerine sorman lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Perfectshot06 bu woofer ses sorunu için video çekmeye üşenip benim video ile kayıt mı açtırdınız la next yaşadığım videoyu ilettim sizler kendi televizyonunuzda yaşadığınız sorunun videosunu iletir misiniz yazdı.
bu zaten benim kayıtım biraz beklerseniz farklı şarkı ile tekrar video çekip atayım dedim.![]()
Çok iyi olay hocam ya çok güldüm vallaAmazon bu bilgiye sahip olmayabilir. Next müşteri hizmetlerine sorman lazım.
@Perfectshot06 bu woofer ses sorunu için video çekmeye üşenip benim video ile kayıt mı açtırdınız la next yaşadığım videoyu ilettim sizler kendi televizyonunuzda yaşadığınız sorunun videosunu iletir misiniz yazdı.
bu zaten benim kayıtım biraz beklerseniz farklı şarkı ile tekrar video çekip atayım dedim.
@Zalımo sen dızladın değil mi benim videoyu doğru söyle bak![]()
Masraflı veya meşakkatli bir iş olmadığı için yokuş yapmazlar çözerler hocam@Zalımo yazdım servis.next.com.tr de ilk kurulum kayıt resimleri gözüküyor eşyalarım belli video da ki eşyalar ile teyit edersiniz dedim.
Gülme valla siz değilsiniz kayıt açamam derlerse zortlarım. Ürünü sökülmesinden çekinmiyorum daha sonra sorun yaşatırsa diye çekiniyorum.Çok iyi olay hocam ya çok güldüm vallaBenimki de yeterince problemli olduğu için zırıl zırıl yollamıştım. Bu arada yaptırmaktan çekinmeyin vidaya falan da bişey olmaz küçücük zaten vidalar. Boşuna kusurlu durmasın tv. 10 dk lık iş servis zaten hayatı boyunca milyon tane vida açtığı için zarar da vermez
Para alıyorlar mı, garanti gidiyor mu?Masraflı veya meşakkatli bir iş olmadığı için yokuş yapmazlar çözerler hocam
Yok ben buraya attığım ses kayıtlarını attım.Amazon bu bilgiye sahip olmayabilir. Next müşteri hizmetlerine sorman lazım.
bu zaten benim kayıtım biraz beklerseniz farklı şarkı ile tekrar video çekip atayım dedim.
@Zalımo sen dızladın değil mi benim videoyu doğru söyle bak![]()
Ee bende öyle yaptım kendi videolarımı attım. Neden emin olmak için tekrar atın diyor? Sanki 2. kez görmüş gibi dedi.Yok ben buraya attığım ses kayıtlarını attım.
Sen sn ve video attıktan sonra ne kadar bekledin tekrar dönüş yapmalarını yarım saatir herhangi bir şey yazmadı daYok ben buraya attığım ses kayıtlarını attım.
Para almıyolar garanti kapsamında eksik koydukları şeyi tamamlıyolar hatta üstüne kusura bakmayın bizim hatamız diye özür de diliyorlarGülme valla siz değilsiniz kayıt açamam derlerse zortlarım. Ürünü sökülmesinden çekinmiyorum daha sonra sorun yaşatırsa diye çekiniyorum.
Para alıyorlar mı, garanti gidiyor mu?
en son 15:05 de yazdım bekliyorum hala bir şey yazmadı.
S/N dan teyit mi ediyor videoyu mu izliyor anlamadım.