- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 43,501
Denedim bende sıfır sıkıntıAbi Dolby atmos açıkken ve subowoofer devreye girdiğinde matkap sesine benzer bi ses geliyor.
Denedim bende sıfır sıkıntıAbi Dolby atmos açıkken ve subowoofer devreye girdiğinde matkap sesine benzer bi ses geliyor.
O zaman sehpaya kurmak daha mantıklı herhalde?Valla bizi arayan soran yok daha yarın 1 hafta oluyor.
O zaman 65'lerde sorun var abiDenedim bende sıfır sıkıntı
Benimki de ünitede.O zaman sehpaya kurmak daha mantıklı herhalde?
65 - 75 de sorun var VA Panel olduğu için ona mı özenerek çalıştılar acabaO zaman 65'lerde sorun var abi.
ona rağmen yapıyor bizdeBenimki de ünitede.
Keşke bu sorunun cevabını bende bilsem65 - 75 de sorun var VA Panel olduğu için ona mı özenerek çalıştılar acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ona rağmen yapıyor bizde
@Perfectshot06 videoları kaldırdım bilerek.
@Perfectshot06 senden önce onarılacak sanırım benim ki niye sana o kadar geç geliyorlar?
Keşke bu sorunun cevabını bende bilsem.
Neyse seni denek yaptık :d.
Bugün aynı problem için işaretli bölgelere 5 adet minik kare yapışkan koydular. İki dakika sağ sol bass testi yaptım geçmiş gibi problem. Detaylı kontrol edemedim. Sol taraftaki woofer içeri girinti yapıyor parmak ile yokladigim zaman. Onu da bahsettim ancak problemin çözümüne bahsettiğim gibi olacağını söylediler bana.Abi Dolby atmos açıkken ve subwoofer devreye girdiğinde matkap sesine benzer bi ses geliyor.
Arka kapak açılıp tekrar kapattıkların da kenarlarında veya soket bölümlerinde herhangi bir açıklık veya kapanmayan bir yer kaldı mı?Bugün aynı problem için işaretli bölgelere 5 adet minik kare yapışkan koydular. İki dakika sağ sol bass testi yaptım geçmiş gibi problem. Detaylı kontrol edemedim. Sol taraftaki woofer içeri girinti yapıyor parmak ile yokladigim zaman. Onu da bahsettim ancak problemin çözümüne bahsettiğim gibi olacağını söylediler bana.
Ayrıca 55-85 arasını kurduklarını, TV'nin çok iyi olduğunu belirttiler. Abi özellikle 85e bayılmış.
woofer içeri girinti yapıyor derken zaten yapması gerek ya hani.Bugün aynı problem için işaretli bölgelere 5 adet minik kare yapışkan koydular. İki dakika sağ sol bass testi yaptım geçmiş gibi problem. Detaylı kontrol edemedim. Sol taraftaki woofer içeri girinti yapıyor parmak ile yokladigim zaman. Onu da bahsettim ancak problemin çözümüne bahsettiğim gibi olacağını söylediler bana.
Ayrıca 55-85 arasını kurduklarını, TV'nin çok iyi olduğunu belirttiler. Abi özellikle 85e bayılmış.
Güç soketi vidalı sabit değilmiş la arka kasanın çıkıntısı tutuyor çok güç uygulamamak lazım çıkartıp takarken.Bugün aynı problem için işaretli bölgelere 5 adet minik kare yapışkan koydular. İki dakika sağ sol bass testi yaptım geçmiş gibi problem. Detaylı kontrol edemedim. Sol taraftaki woofer içeri girinti yapıyor parmak ile yokladigim zaman. Onu da bahsettim ancak problemin çözümüne bahsettiğim gibi olacağını söylediler bana.
Hocam benzer ürün, bendeki kare kaydırmaz ped gibiydi. Krem renk bi ürün.Arka kapak açılıp tekrar kapattıkların da kenarlarında veya soket bölümlerinde herhangi bir açıklık veya kapanmayan bir yer kaldı mı?
woofer içeri girinti yapıyor derken zaten yapması gerek ya hani.
Alıntıyı görüntüle
@hyberd bundan küp küp mü koydular?
Güç soketi vidalı sabit değilmiş la arka kasanın çıkıntısı tutuyor çok güç uygulamamak lazım çıkartıp takarken.
Tırnaklı bir arka kasa mı yoksa vidaları sökünce kendini bırakan cinsten mi?Hocam benzer ürün, bendeki kare kaydırmaz ped gibiydi. Krem renk bi ürün.
Kasada bir problem yok bence görsel ekledim.
Konuda ortak bir drive vardı onu paylaşabilirseniz bahsettiğim woofer sağ sol girinti farkını atabilirim oraya