❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

O zaman 65'lerde sorun var abi :(.
65 - 75 de sorun var VA Panel olduğu için ona mı özenerek çalıştılar acaba :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimki de ünitede.
ona rağmen yapıyor bizde :D

@Perfectshot06 videoları kaldırdım bilerek.

@Perfectshot06 senden önce onarılacak sanırım benim ki niye sana o kadar geç geliyorlar?

65 - 75 de sorun var VA Panel olduğu için ona mı özenerek çalıştılar acaba :D

ona rağmen yapıyor bizde :D

@Perfectshot06 videoları kaldırdım bilerek.

@Perfectshot06 senden önce onarılacak sanırım benim ki niye sana o kadar geç geliyorlar?
Keşke bu sorunun cevabını bende bilsem 😂.
Neyse seni denek yaptık :d.

@Abdullah Hacıgül 85 lik next miniled videosu ne zamana usta?

Keşke bu sorunun cevabını bende bilsem 😂.
Neyse seni denek yaptık :d.

@Perfectshot06 Benim TV de youtube dan HDR10 ve HLG videosu açıldığında belli bir süre ilerleyip görüntü takılıyor ve arkadan ses geliyor. Videoyu durdurup tekrar aynı süreden başlattığımda takılma gidiyor.

@Perfectshot06 İnternet yüklemeyi kestiği esnasında o sürede ki görüntüyü mü kesiyor anlamadım gitti? 35 Down /12 Up internet, Hopper AX3000 mevcut. PC den aynı videoyu açtığımda problem olmuyor. Mali G52 mi acaba zortluyor diye düşünüyorum?

Son düzenleme:
Abi Dolby atmos açıkken ve subwoofer devreye girdiğinde matkap sesine benzer bi ses geliyor.
Bugün aynı problem için işaretli bölgelere 5 adet minik kare yapışkan koydular. İki dakika sağ sol bass testi yaptım geçmiş gibi problem. Detaylı kontrol edemedim. Sol taraftaki woofer içeri girinti yapıyor parmak ile yokladigim zaman. Onu da bahsettim ancak problemin çözümüne bahsettiğim gibi olacağını söylediler bana.
Ayrıca 55-85 arasını kurduklarını, TV'nin çok iyi olduğunu belirttiler. Abi özellikle 85e bayılmış.

Ekler

• 1000110194.webp
    1000110194.webp
    708.1 KB · Hit: 48
Bugün aynı problem için işaretli bölgelere 5 adet minik kare yapışkan koydular. İki dakika sağ sol bass testi yaptım geçmiş gibi problem. Detaylı kontrol edemedim. Sol taraftaki woofer içeri girinti yapıyor parmak ile yokladigim zaman. Onu da bahsettim ancak problemin çözümüne bahsettiğim gibi olacağını söylediler bana.
Ayrıca 55-85 arasını kurduklarını, TV'nin çok iyi olduğunu belirttiler. Abi özellikle 85e bayılmış.
Arka kapak açılıp tekrar kapattıkların da kenarlarında veya soket bölümlerinde herhangi bir açıklık veya kapanmayan bir yer kaldı mı?

woofer içeri girinti yapıyor derken zaten yapması gerek ya hani. :ROFLMAO:

dikdortgen-dolu-kaucuk-profil.webp

@hyberd bundan küp küp mü koydular?

Güç soketi vidalı sabit değilmiş la arka kasanın çıkıntısı tutuyor çok güç uygulamamak lazım çıkartıp takarken.

Son düzenleme:
Arka kapak açılıp tekrar kapattıkların da kenarlarında veya soket bölümlerinde herhangi bir açıklık veya kapanmayan bir yer kaldı mı?

woofer içeri girinti yapıyor derken zaten yapması gerek ya hani. :ROFLMAO:

Alıntıyı görüntüle
@hyberd bundan küp küp mü koydular?

Güç soketi vidalı sabit değilmiş la arka kasanın çıkıntısı tutuyor çok güç uygulamamak lazım çıkartıp takarken.
Hocam benzer ürün, bendeki kare kaydırmaz ped gibiydi. Krem renk bi ürün.

Kasada bir problem yok bence görsel ekledim.

Konuda ortak bir drive vardı onu paylaşabilirseniz bahsettiğim woofer sağ sol girinti farkını atabilirim oraya

Ekler

• 1000110199.webp
    1000110199.webp
    151.1 KB · Hit: 27
  • 1000110195.webp
    1000110195.webp
    216.5 KB · Hit: 27
Hocam benzer ürün, bendeki kare kaydırmaz ped gibiydi. Krem renk bi ürün.

Kasada bir problem yok bence görsel ekledim.

Konuda ortak bir drive vardı onu paylaşabilirseniz bahsettiğim woofer sağ sol girinti farkını atabilirim oraya
Tırnaklı bir arka kasa mı yoksa vidaları sökünce kendini bırakan cinsten mi?

Geri