🔥İndirim GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti WINDFORCE -41999 TL

Hamdi90

80+
Reaksiyon skoru
96

1000046841.webp

Ram kaynaklı ekran kartı fiyatlarına zam gelecek deniyor.
İhtiyacı olan varsa bu fiyatlara 5070ti almalı.
40 bin altina bu piyasada zor.
Bir sabah uyandığımızda en ucuz 5070 ti 50-55 olabilir.
5 binlik ramler 19 binlere çıkmış.
Artık hiçbir şey hayal değil.

Bu kartın amd dengi hangi model?

5 aydır bu kartı kullanıyorum, ben pc yi topladığımda 48-49 bandında bir fiyattaydı. 3D modelleme-Render amaçlı kullanıyorum performansından memnunum çok ağır yük altında bile sıcaklık değerleri vs gayet iyi

Ram kaynaklı ekran kartı fiyatlarına zam gelecek deniyor.
İhtiyacı olan varsa bu fiyatlara 5070ti almalı.
40 bin altina bu piyasada zor.
Bir sabah uyandığımızda en ucuz 5070 ti 50-55 olabilir.
5 binlik ramler 19 binlere çıkmış.
Artık hiçbir şey hayal değil.
Bu mantıkla ekran kartı fiyatları da 4 katına çıkması lazım 😁. Öyle bir şey olmaz. RAM fiyatları da bir gün normale dönecektir. 1 çift RAM modülüne 500 USD veya 1 asgari ücret ne derseniz deyin akıl işi değil.

Bu mantıkla ekran kartı fiyatları da 4 katına çıkması lazım 😁. Öyle bir şey olmaz. RAM fiyatları da bir gün normale dönecektir. 1 çift RAM modülüne 500 USD veya 1 asgari ücret ne derseniz deyin akıl işi değil.
hocam arkadaş yine iyimser konuşmuş yapay zeka furyasından sonra ocak şubat aylarında bu fiyatların 2 katı tahmin ediliyor yabancı forumlarda

hocam arkadaş yine iyimser konuşmuş yapay zeka furyasından sonra ocak şubat aylarında bu fiyatların 2 katı tahmin ediliyor yabancı forumlarda
10 katı olsun aga ne yapalım yani. Nasıl bu fiyatlardan RAM alamıyorsak o fiyatlardan da ekran kartı alamayız. Bir zamanlar miningden alınamıyordu sonra piyasa dibi gördü. Yükselir düşer. Bilgisayar oyunu oynamak gibi basit bir hobiyi gerçekleştirebilmek için büyük paralar harcamanın mantığı yok.

10 katı olsun aga ne yapalım yani. Nasıl bu fiyatlardan RAM alamıyorsak o fiyatlardan da ekran kartı alamayız. Bir zamanlar miningden alınamıyordu sonra piyasa dibi gördü. Yükselir düşer. Bilgisayar oyunu oynamak gibi basit bir hobiyi gerçekleştirebilmek için büyük paralar harcamanın mantığı yok.
knk oralara girersen 5000 tl'ye de telefon alabilirsin o da alo diyo dede yapcan sende forumdakileri şimdi

5 aydır bu kartı kullanıyorum, ben pc yi topladığımda 48-49 bandında bir fiyattaydı. 3D modelleme-Render amaçlı kullanıyorum performansından memnunum çok ağır yük altında bile sıcaklık değerleri vs gayet iyi
aynı modelmi ? windforce serisinin genelde soğutması berbat oluyor

aynı modelmi ? windforce serisinin genelde soğutması berbat oluyor
ben kullanıyorum kasa kapalı sessiz modda bile 68 oldu yazın 50 serisi zaten fazla güç tüketmiyor hatta belleğe biraz oc yaptım 28 den 34 e bana mısın demedi.

ben kullanıyorum kasa kapalı sessiz modda bile 68 oldu yazın 50 serisi zaten fazla güç tüketmiyor hatta belleğe biraz oc yaptım 28 den 34 e bana mısın demedi.
5060 ti, 4060 gibi modeller sıkıntılı benim bildiğim bunda yok o zaman herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windforce bilmemde 5 yıl gigabyte 6600xt eagle kullandım çok memnundum soğutmasından
eagle soğutması iyidir

Geri